2 ден..скробен доручек:1 јаболко ручек:си направив салата со морков зелка и + грашок...значи нешто поужасно немам јадено,одвајј,се каам и знам дека СИГУРНО нема повеќе.. вечера:за жал истото,со затнат нос ќе јадам хаха -_- инаку да прашам,после колку дена се забележува промена ?
zeltin, neka bide maslinov bez razlika kako go upotrebuvas. zacini moze, samo neka nema mnogu sol, iili barem himalajska da e solta. i ne mnogu vegeta zatoa sto 60% vegetata e sol. so lesno
Па со мојот спор метаболизам, добро е Не се мерев од почеток така да незнам колку сум ослабена, а во обем имам намалено се приметува Ќе ја држам диетава според фармерки, кога нема да ми кипе салцето од нив ќе престанам
А, нели треба пример има напишано во ова диетава дека навечер може да се јадат тортици и ред чоколадо или само едно од тоа треба да си одбереме?
Тоа е во 3тиот ден каде што навечер се јаде благо. Ред темно чоколадо е задолжително да се јаде и тоа убаво е објаснето на почетокот од оваа диета а за друго благо што ќе јадеш е твое право што ќе си одбереш. Јас би ти препорачила да каснуваш нешто што не е многу благо а што повеќе ќе те засити.Филувани торти,палачинки со многу крем баклава и такви ствари би те советувала да избегнуваш.
И уште нешто сакам добро да се осигурам, да не утнам нешто... Значи 4 дена ја држам диетата и после тоа повторно пак одново така? пак четери,па пак четери и така...?
Така,предлагам да прочиташ и разлистиш повеќе на темава за да ти се потврдат повеќе мислења и да добиеш уште одговори на твоите прашања
3 ден..ЈХ: Доручек:1 и пол портокал и кафе Ручек:шпагети вечера:благооо одвај чекав..изедов 2 коцки белисимо,1 чоко бисквита и 1 ред чоколада имам 3 прашања..оброците ми се во 10,12 и кога ќе си дојдам од школо дури во 7 часот..дали нешто менува во резултатите? дали во протеински ден може да се јадат ќофтиња бидејќи се пржени? И по колку дена се забележуваат резултати?
mene obrocite mi zw koga ke stanam rucam okolu 2 saatoze i pokasno zardi obvrskite gledam vecerata dai bide okou 6 Saat za da zavrsham so jadene red 7. Posle 7 moze nekoj portokal ili samo voda. Rezultati poradi golemt tezina pocnaa odma sea malku posporo IDE ama se zäbelezuva imam pozitivni komentari.
најдобро е помеѓу доручекот ручекот и врчерата да правиш 4 до 5 часа разлика а во тие 4-5часа можиш да пиеш само вода или евентуално некое овошје. Резултатите мислам дека се видливи по 7-8 дена (од коментарите бид. јас уште сум 2ри ден) а за второто прашање нека одговори некој поискусен. Позз и со среќа
Не можам толкава разлика,бидејќи сум одручек на училиште,станувам во 9 и пол,кај 10 поручувам и морам во 12 да ручам пред да одам на школо..не знам дали е голем пропуст кажете ми :/
9/90 протеински - појадок јаболки ручек батаци и цвекло салата со чаша супа вечера батаци и салата забушавав деновиве дури лута сум сама на себе :I
Devojki da ve prasam nesto. Dali moze namirnicite koi se prilozeni za rucek vo JH den, da gi zamenam so 3 parcinja integralen dvopek i salata od domati?