Јас денес започнувам... се надевам на добри резултати, но би сакала да ве прашам за вториот ден дали може ако за ручек имам компири за вечера да биде нешто друго од наведеното? исто така дали и вие пиете кафе со млеко, јас сум навикната на нескафе и неможам да се одвикнам а и доста ме заситува..
I jas denes ja pocnav Mislam deka toa sto jades za rucek, toa i treba i za vecera, a ne da mesas. A za mleko vo kafeto, procitav i na drugi forumi, pa od iskustvo kazuvaat deka imale predobri rezultati iako koristele mleko vo kafeto ili neskafe. Jas ja probav ovaa dieta pred 2 godini ama se otkazav Sega nema otkazuvanje, ali sepak poddrskata e potrebna Ako ima i nekoj drug sto sega ja pocnuva ne e loso da ni se prikluci i da si davame poddrska edni na drugi a i razmena na informacii za kombiniranje na namirnicite.
Zdravo i jas od utre pocnuvam so dietava..prethodno nemav problemi so tezinata, i zaradi zdrastveni problemi i nekoi lekovi, nakaciv duri 10 kg i sega nemozam da si poveruvam koga se gledam vo ogledalo..se nadevam deka kje pomogne dietava da simnam barem 5kg ...
диеталки ве молам одговор од поискусните,дали би имало ефект ако место протеински се држи уште еден скробен ден.прашувам поради велигденските пости.поздрав до сите!
Ја држев два пати оваа диета. Првиот пат беше пред година и пол ја држев 20 дена и несакајќи ја прекинав, тогаш ослабнав 4 кг, но потоа ми се вратија. Вториот пат ја држев една недела. Се чувствувам прекрасно кога ја држам. Никогаш гладна, ниту надуена.. Може од утре да ја почнам. Имам 60 кг, висока-1,62.
Mojot 29ti den bese vcera. cel den piev voda,sokovi,chaj.... ne mi bese tesko,ma da vodev borbi so sebe dali da istraam ili da izedam se koga ke stasam doma zatoa si napraviv lista na hrana sto mi bi sakala da jadam i si ja rasporediv vo razlicni denovi IF I CAN DO IT,ANYONE CAN DO IT!
I mene denes mi e treti den? Dali znaes kolkavo parce pizza ili kiflite treba da bidat? Ili ako jadam makaroni kolku e dozvoleno? Nekoja idea sto uste i kolku moze da se jade vo ovoj den od dietata?
најубаво е да си направиш самата пица тесто одозгора со маслинка,кромид,домат,пиперка,тиквичка,сусам па мислам дека 2 парчиња би било доволно јас и претходно кога ја држев диетава не јадев пица Можеш да јадеш ѓеврек со маслинки или кечап ,макарони 1чинија ,нормално да ти е се во граница да не претеруваш и да се прејадуваш. Лиснато избегнувам затоа што е покалорично а и не најадува обично јас јадам макарони со сос од домати или пак кечап.Можеш да си направиш пита со готови кори со спанаќ или со праз исто така и тоа е дозволено
И јас сум до третиот ден ... Денес направив шпагети со малку рендан кашкавал ... што да правам неможам да ги јадам со кечам Сепак би сакала да напоменам дека диетава е супер , се чувствувам презаситено Би сакала да прашам дали мора да се бира баш од овие три благи работи или може и на пример ресана или некои други тортици и сл. ?
[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.87058] Jas jadam pića so kashkaval salama origano a si Jadam blago so mi Dusha Saka i imam izvonredni rezultati. Ja prekrshuvam Celo vreme za 1 mesec simnav Skoro 9 kila[/COLOR]
Avokado blazesiti Jas pa eve tret den denes, i prvite 2 dena ne bev najadena, a i voda pijam mnogu. A deneska, normalno jaglenihidrati haha i se custvuvam zasiteno. Ama epten malkucka prekrsiv si kasnav 2 saki solenki Sega utre me fakja strav, posto prethodniot pat koga ja drzev ne go izdrzav cetvrtiot den :/
Pa mozi i drugi tortici, samo blago da e. Jas denes izedov 5 cokoladni stapcina (rum kasato), ama ne jadev eden red cokolado.