Soja e protein. vcera jadev zrnca soja i progurav nekako. Ma da ne bi pak posto ne drzi ic. Sreka odmarav cel den pa ok mi bese.
Пуканки во скробен ден како вечера можеш да си каснеш 100 грама и да се без сол или ако неможеш без сол ставај си но многу малку.
Хелоу женски, и јас ќе ве дружам од денес. Морам да симнам некое килце, па се надевам дека диетава ќе ми помогне. Не ми е цел некоја конкретна килажа, повеќе гледам на обем. Се надевам дека повеќе ќе се активирам физички, па ќе има и побрзо ефект. Јас имам проблем со овошјето, не знам како ќе го издржувам овошниот ден, ама ќе се обидам. За мое добро, мора да се научам да јадам овошје. За денес како протеински ден: чаша топла вода со лимон и ѓумбир, едно јаболко; две варени јајца, шопска со сирење и јогурт; едно варено јајце со малку сирење и јогурт. Сакам да прашам нешто: оризот во скробен или во јх ден го јадете (претпоставувам во скробен). А авокадото во кој ден да го ставам?
Еве и јас се придружувам од денеска,не ми е прпат да ја држам диетава,после две бремености со неа симнував вишок и одлична е,само овошните и на мене ми се проблем во последно време,незнам зошто,а порано ги издржував Сепак имам едно 10 кила за симнување и почнувам денес во комбинација со Орбитрек. @Annath јас авокадо не јадам ама би го ставила во овошен ден најверојатно.Ориз само во скробен ден.
Avokadoto e ovosje.vo ovosniot,cetvrti den. Ili za pojadok mozes i vo drugite denovi po 2. a orizot, mislam moze i vtoriot i tr3tiot. Eve neka kaze nekoj poiskusen
Јас денеска,понеделнички почнав со оваа Диета.Неможам да поверувам,толку сум заситена како да сум изела премногу,вкусна диета,денеска јадев јајца варени со сирење ,салата марула ии едно парче леб и супа без резанци.Се најадов мммм,и за вечера исто,супер!уште првиот ден се чуствувам полесно
jadi si meso ili v.jajca so sirenje ili jogurt a moze i przeno so malku mas.maslo.sto ti se pobogati obroci povece slabees
Јас тука сум само ми е срам да пишам. Од мојата диета толку, денес изедов еден хамбургер. Имате право и дозвола да ме карате и тепате. Од утре од почеток. Е за инат не се откажувам.
Јас денес го завршувам вториот круг - Овошен ден Денес изедов 2 јаболка за појадок, една банана за ручек и сега еве една банана за вечера. Ич не ми се јади овие денови пошто имам :/ Инаку ќе се мерам кога ќе наполнам 15 дена. Кој друг од вас девојки почна во ист ден со мене? Како ви оди? И во кој ден си каснувате ајварче? Хајди на здравје хамбургерот
Фала здравје да имаш, ама да ти кажам се каам и тоа многу. А не дека бев гладна. Ајде нека каже некој дека со диетава е гладен. Ама јас не сум јас ако не ја расипам работава. Како и да е, од утре почнувам пак и повеќе не јадам хамбургери, ма неќам да видам камоли да јадам.
Фала Јас бев гладна првите 2 дена (изедов по 1.5 јајце и парче сирење и салата за ручек и вечера и во скробниот ден леќа со салата, па можи и затоа бев гладна). А после тоа ми беше ПМЦ и ич не ми се јадеше, а еве и уште имам и затоа не ми се јади. А инаку знам дека откако ќе ми заврши, со диетава ќе бидам гладна особено во протеински и скробен Добро девојки, ако јадите јајца по колку јадите за ручек, а колку за вечера? И дали можи на пример: јајце, салата, сирење и чаша јогурт? Ми недостасува јогуртот И во скробниот ден по колку чинии грав, леќа или што и да е течно од манџа јадите или компири на пример? Не знам дали јадам доволно или не...
Prvo se izvinuvam za latinicava. Inaku mislam mozes i jogurt ama togas bi trebalo da se namali koliciata na mesoto ili jajcata. Jas jadam po dve jajca za rucek i edno za vecera, vkupno 3 jajca, ama i casa jogurt za rucek ili malo parce sirenje ako jadam salata od domati.
Sanimk1 исто сме со диетата, и мене ми е втор овошен ден. А дали тука има доилки? Дали е дозволена диетата за нас? Јас дојам, ама и го хранам. Тнх
jas ne se otkazuvam.Uste teram hahh.Ke vidime utre.Moze utre jas ke se cestam so edno hamburgerce.Ako ne utre za ovosen den sigurno hah Se nadevam ke izdrzam Aj so lesno od utre na tebe
Jas se razocarav od sebe 2-3 dena kako Ja prekrahuvam sekoj den... I se vidam zssto 5 dena Nemam smaleno no gram :/
Ne se razocaruvaj prodolzi napred. Od greskite se ucime. Ne gubi toj sto padnal tuku toj sto ostanal da lezi. Izgubeno e samo ona od sto sme se otkazale Ne se obeshrabruvaj. Eve i jas ja prekrsiv ama ne se otkazuvam, posebno ne sega.
Ти тука си ни на сите најголема мотивација,немој да ни забушаваш Хахх видливи резултати у килажа после кој ден имаше Ајде од утре и ти посериозно со диетата