Ако имаш малку кила за симнување е можно. Без разлика што можеби си се придржувала строго. Диетава функционира одлично кога се има повеќе килограми за симнување. Од искуство, кога ми останаа само 3-4 кила за симнување никако не одев надоле, а рогаш бев баш најригорозна, претходно на почетокот и не бев толку строга па ослабев. Другарка ја држеше за 30 дена ослабе 8 кила, можеби и повеќе, ама имаше 25 кила за симнување.
Jas sum so 35-40 visak. Spored novata kilaza imam 24-30 visak uteshni ke gi stopam pa makar i Da se prevrtam
Извини ако мојот пост ти делуваше демотивирачки не ми беше тоа намерата. Јас ја држев лани и можам да кажам дека е единствен решим на исхрана кој функционираше кај мене без да бидам умрена после тоа и без сила. И така заглавив на 3-4 кила и тапкав у место. Па се пребацив на актинс кој ме утепа физички (а богами и психички) и баталив се иаку ги симав тие 3 кила многу брзо со аткинс, ама за исто толку брзо и ги вратив. Сонував секоја вечер леб и компири и ориз мислам тие 10тина дена додека бев на аткинс. Со ун јадеш се само распределено, тоа ми се допаѓа. Продолжи даље, само мој совет почни да вежбаш. Интензивно. Само така ќе стопиш тоа малку што останало. ~ Јас се мислам да ви се приклучам пак, да почнам неделава, зашто иам доста за симнување, пак, и само со вежбање и гнетење ко вол нема брзо да се стопам, а сакам 15 кила до мај, што не е баш голем период. За инат на душманите има 59 кила да стигнам па што сака нека е. Примате бивши слаби луѓе сега пак гуциња
Планирам у петок здравје, ако не од понеделник сигурно. Ма да треба од денес (вторник) зашто со одлагање ништо не се праи, ама иам некој ручек веќе спремен што треба да го одмрзнам и јадам, па да не се фрла зашто сама сум дома до петок.
Ја знам и аткинс ама не ми делува више мене баш само што ми дојде циклус па се надевам дека оваа недела коа ке ми заврше ке симнам 1 кг ако ништо друго
И јас во неделата си јадев се што ми се имаше насобрано во желбата со јадења. не се секирај. подеми и падови имаме сите (јас особено кога сум во ПМС), подобро да грешиме и да продолжуваме него да се враќаме на стариот начин на гнетење
Kolku si vo pravo ke uspeeme ke oslaveme ke staneme malku podebeli od manekenlite (ne kako manekenki zas oni se za nikade)
Браво Ангел. Продолжи со исто темпо се до остварување на целта Ова и текако ќе додаде на твојата мотивација.
Денеска 9ти ден се осеќам убаво ,не сум подуена и прејадена,полесно се движам и совеста ми е помирна. Деновите бргу минуваат штом ќе имам мерење (во обем) ќе ви кажам резултат.Засега е рано за мерење
T Aнгелче дали строго се придржуваше на диетата овие 52дена.Ја се мислам да изменам нешто у неа само незз дали ќе има ефект.Знам дека овошен ден нема шанси да издржам па решив и салатичка, свеж зеленчук и овошје тој ден да јадам.Денот кога ни е дозволено да си каснеме благо ќе јадам замена овошје и леб воопшто.Ве молам за мислење. позз
@mimi rimi немора да правиш измени затоа што таква каква што е диетата доколку се придржуваш делува. Зошто да го избегнуваш благото ? Колку и да не сакаш касни нешто ептен малку но прескокнувај го Во овошниот ден можеш да јадеш и зеленчук јас обично пола ден овошје пола зеленчук.Кога ме фаќа криза за јадење си праам салата еве вчера ми беше овошен и одлично поминав и без салата
Хахххаха, ако сте се решиле за диета почнете од моментов, одлагањето преминува во навика. Немојте и вие вака:
Прочитав неколку коментари од типот "не од денес, од утре ќе почнам" ко она познатото студентско мото од утре ќе почнам да "учам"