УН Диета

Дискусија во 'Диети' започната од mKdevojce, 7 јануари 2010.

1. eminik

eminik Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2013
    Пораки:
    200
    Допаѓања:
    68
    оф денеска ЈХ ден ;( пиев нескафе, за ручек макарони и салата....ама сеа му се нацепив 3 палачинки со крем ;(;(;(

На Viktorijaaa5 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    6.292
    Допаѓања:
    92.015
    Ништо страшно се што е дозволено во овој ден си каснала :) Не очајувај безпотребно

На eminik му/ѝ се допаѓа ова.
  3. bussines-woman

bussines-woman Активен член

Се зачлени на:
    15 септември 2014
    Пораки:
    67
    Допаѓања:
    63
    Јас веќе сум на оваа диета 9-ти ден, меѓутоа ја згрешив едно 100 пати :| Морам да ја фатам работава сериозно :fubar: Немам многу за симнување, 5 килограми се во прашање, но најтешките 5 килограми. Во последниве 2 години имам симнато 10 килограми, полека но сигурно од 65 се спуштив на 55, а за мојата висина од 1,57 морам уште тие 5 килограми...некој ќе рече дека претерувам и но огледалото ми кажува дека бутчињата се уште дебелки :( Поддршка и од мене до сите убави женички, тие што се упорни верувам дека ќе успеат! ;)

4. bussines-woman

bussines-woman Активен член

Се зачлени на:
    15 септември 2014
    Пораки:
    67
    Допаѓања:
    63
    И само уште нешто, мојата сестра ја држи оваа диета веќе 20 дена и има -4 кг. Кога гледа дека слабее здраво, е се помотивирана и цврсто решена да ги постигне резултатите што ги посакува :)

5. ALISA0000

ALISA0000 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2014
    Пораки:
    16.803
    Допаѓања:
    182.705
    сигурно ти ко мене имаше малку килограми за симнување???

На SimonaTino му/ѝ се допаѓа ова.
  6. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    21.101
    Допаѓања:
    110.982
    @mimi rimi факт е дека претходниот пат побргу намалив, повеќе не знам затоа што уште не сум ја завршила диетата ама се држев стрикно, но овој пат слабеам со ќеиф, натенане, не набрзина и да спласнам после со ентузијазмот. И не, не се држам строго, но јас планирам да бидам на овој режим подолго време, едно 9 месеци ќе ме фати сигурно, затоа и не се устручавам толку многу и си правам мали но корисни модификации. Држ се до диетата и јади се како што е предвидено, ќе видиш дека повеќе ефект ќе има така ;)

На Ammy.Lee, Avokado и mimi rimi им се допаѓа ова.
  7. rokiroksana

rokiroksana Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јули 2013
    Пораки:
    165
    Допаѓања:
    98
    какви мали но корисни модификации правиш сигурно се ок бидејќи имаш доста ослабнато така?колку во кг? дај просветли не и мотивирај не! pleaseeeeeeeeeeeee

8. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    21.101
    Допаѓања:
    110.982
    Имам ослабено 2 конфекциски броја, денес заборавив да си понесам каиш па цело време кревам нагоре фармерки, буквално паѓаат до под газ, ама во брзање сабајле, и дека ненавикната да ставам каиш, не земав :D Па модификации од типот јадам малку повеќе, овошје наутро јадам по 3-4, никогаш не сум јадела 2 овошки. Навечер исто ако ми се пријаде јадам овошје, портокали најчесто, киви, било што само да е овошје. Не пазам тоа што јадам за ручек да биде и за вечера, мешам, дури и во оброците мешам, вчера на пример јадев сендвич со јајце, кашкавал и малце варено пилешко, карамкаша. Ако ми се пријаде си каснувам по малку, кога ќе ме фати ептен криза знам и благо да си каснам, дури и некогаш кога одам на роденден пак си каснувам торта и да не ми е ЈХ ден. За големи празници правам и утки во цели денови, на пример на прочка се измешав. На овошен ден знам да си каснам малце ајварче со маслинки, шопска со сиренце... Но не ме глејте вие мене, јас вежбам 5 пати неделно по 2 саати, немој некој по мене да се раководи, да рече после Ангел рече а ја не слабеам. И мора, мора многу вода да се пие. Е така, видете сега како ви одговара ;)

На Na Lola majka i, SimonaTino, Ammy.Lee и 2 други им се допаѓа ова.
  9. Hajdi22

Hajdi22 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2015
    Пораки:
    139
    Допаѓања:
    373
    Знам дека секој организам е различен но еве отприлика колку се слабее со диетава за 2 месеци, 60 дена, а притоа да се има повеќе кг за симнување и строго да се држи до диетава? :)

10. rokiroksana

rokiroksana Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јули 2013
    Пораки:
    165
    Допаѓања:
    98
    фала ти ангел ама кај тебе не е до режимот туку ти резултати имаш од голема мотивација и од одлучноста на промена! баш супер а и од вежбањето е, кај мене е проблем што сум постојано дома врзана за бебчето и колку и да не седнувам не е тоа тоа-најбитна е мотивација и двежење

11. eminik

eminik Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2013
    Пораки:
    200
    Допаѓања:
    68
    170cm so 70kg

12. AmericanGirl05

AmericanGirl05 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јануари 2015
    Пораки:
    58
    Допаѓања:
    5
    За ручек изедов 2 тањира макарони и изедов 2 пакетчиња пуканки ама мали од 5 денари и два флипса исто мали од 5 денари и плус 6 тутку,1 штангла чоколадо за готвење и 3 или 4 ресани.Инаку на јаглерохидратен ден сум.Дали поргешив со конзумирањето? :(

13. SimonaTino

SimonaTino Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.735
    Допаѓања:
    1.575
    Девојкиииии,иако за 30 дена симнав само 4 кг јас сум задоволна
    Почнав со 64,денес се мерев 60,тоа и ми беше целта да се откачам од овие 4кг
    Е сега ќе мора да се одржавам,да доручкувам овошје,да не вечерам,да си ручам што има дома ,да избегавам леб,благо и газирано
    Јас се одјавувам од темава и ви посакувам добри резултати

На Avokado му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Kjaraa

Kjaraa Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2015
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    11
    Девојки дали за време на диетата како засладувач на кафе , чај користите натрен бидејки јас неможам да си го замислам денот без кафе ама без шеќер неможам да го пијам :\
    Sladilo-natren-500-tbl.jpg

15. AmericanGirl05

Се зачлени на:
    23 јануари 2015
    Пораки:
    58
    Допаѓања:
    5

jas koristam

16. AmericanGirl05

Се зачлени на:
    23 јануари 2015
    Пораки:
    58
    Допаѓања:
    5

17. AmericanGirl05

Се зачлени на:
    23 јануари 2015
    Пораки:
    58
    Допаѓања:
    5
    МОЖЕ НЕКОЈ ДА МИ ГО РЕЦНЕ ПРАШАЊЕТОО?

18. Sanimk1

Sanimk1 Активен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2015
    Пораки:
    95
    Допаѓања:
    97
    Дали некој од вас ја има книгата за диетава?
    Ве молам пуштете го линкот овде.

19. Na Lola majka i

Na Lola majka i Активен член

Се зачлени на:
    28 јануари 2015
    Пораки:
    38
    Допаѓања:
    41
    38/90. Tesko mi e.
    Mi se jade testo,mi se jade blago koga ne treba.
    Imam rezultati,-5 ili -7(ne znam so kolku pocnav)
    Samo rezultatot me odrzuva i me turka. :/

20. SimonaTino

SimonaTino Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.735
    Допаѓања:
    1.575
    Еве јас ќе ти кажам, ако е само за ручек се ова многу е,треба да јадеш, што за ручек тоа за вечера во помали количини и што помалку да мешаш храна