Vtor den mi e ! lesna e za drzenje . me interesira dali mora da se jade vecerata, eventualno ako ne ste gladni? i citam nekoj go mesha ovosjeto nasabajle ... smee ili ?
Јас колку што знам се јадат исти овошја,али кој како има иначе мене ми е 3ти ден малце вчера каснав поише али пак добро е не беше страшно,сеа терам до нова година
и јас планирам до нова година да ја држам , но и понатаму да си практикувам некој редослед и комбинирање на храната и секако овошје за доручек ( многу години наназад практикувам да доручкувам овошје но сум ги мешала овошките) . ке видиме како ке има резултати
Овошјето не треба да се меша, на тој начин го отежнуваш и успоруваш варењето. Потруди се да биде еднородно. Позз
Zdravi na site. I jas denes ja zapochnav dietata i se nadevam deka kje imame rezultati. denes jadev dve jadolka za doruchek i za ruchek 3jajca so zelena salata. Jas vo princip ne veceram sakam da prasham dali e zadolzitelna vecerta. Pozdrav i so srekja na site koi e drzite dietata
задолжителна е,доколу не вечераш,сабајле утредента ,мислам ќе бидеш погладна затоа вечерај си подобро,ако не јајца/месо,барем салата напрај си
Поздрав до сите и само напред. Ме радува тоа што не има во се поголем број.Полесно ми е вака да се справам со диетава,кога знам дека има и друѓи како мене што ја држат.Би сакала да имаме добри резултати. Мене ми е трет ден до сега не погрешив никаде. ИМАМ и добра причина за тоа ,на крајот од месецов сум на свадба и би била пресреќна до тогаш да имам некои резултати.
Сакам да прашам утре ми е трет ден имам тестенини за јадење како што прочитав може кифли па дали некој знае да ми каже колку кифли или пример од лиснатите што се колку може да се јадат?
Девојки..Денес ми е петти ден од диетава.Ај ве молам поправете ме ако грешам некаде Прв ден: Појадок-две јаболка Ручек-пилешко,сирење,салата од пиперка и домати,супа купечка но само водата,едно парче црн леб. Вечера-се исто освен супата. Втор ден: Појадок-грозје Ручек-посен грав,салата,едно парче црн леб. Вечера-Половина од количината што ја изедов за ручек. Трет ден: Појадок-два грста суво грозје Ручек-варени макарони со кечап Вечера-Сникерс и едно мало парче од ролат (чоколаден купечки) Четврти ден:Едно пакетче суво грозје,едно грозје и едно јаболко. Во текот на овие денови имав земено 1-2 крукчиња од чипс,капучино без шеќер и млеко,третиот ден меѓу ручекот и вечерата 2макаронки (ама печени во тавче со јајца). Па сакав да ве прашам дали ова ќе има некакво негативно дејство врз намалувањето на килограмите ?? Пред спиење правам 100 стомачни. И исто така сакам да ве прашам дали вечерата може да се замени со овошје (истото од сабајлето) ?? Имам 14 години висока сум 164 а тешка 67кг.
Девојки најдов една диета на интернет како да се намалоат вишокот на килограми на здрав начин и мислам дека е една од најдобрите,вака гласи.... Диетата заснована на овошје ќе му годи на секој кој сака на здрав начин да го исчисти телото од токсини. Покрај тоа, со новата овошна диета за само пет дена ќе ја изгубите до три килограми. Петдневната овошна диета ќе ви помогне да го зајакнете својот имунитет и да се ослободите од сите акутни инфекции. Во исто време и вашиот дигестивен систем ќе работи како подмачкан. Прв ден Појадок: 100 гр јагоди, двопек, кафе Ручек: 200 гр цреши, варено јајце Вечера: 2 домати, 2 варени јајца, краставица, 2 двопека Втор ден Појадок: банана, двопек, кафе Ручек: 150 г јагоди, варени јајца, 2 двопека Вечера: 125 гр варено јунешко, домати, јаболка, двопек Трет ден Појадок: круша, двопек, кафе Ручек: 200 гр цреши, кисело млеко, двопек Вечера: 125 гр варено јунешко месо, 50 г јагоди, двопек Четврт ден Појадок: овошна салата, двопек, кафе Ручек: 125 гр младо сирење, 1 домат, двопек Вечера: 125 гр варено јунешко месо, 100 гр цреши, двопек Петти ден Појадок: јаболка, двопек, кафе Ручек: 200 гр варено јунешко месо, домат Вечера: 500 гр варен зеленчук, 1 домат, 50 гр цреши, 50 гр јагоди
Денес мене ми помина третиот ден јадев две јаболка за ручек макарони и за вечера пак макарони затоа што јас и не сум по благото ама ич. сега утре овошен ден ме чека . Вие девоки до каде сте има резултати кај вас кај мене е сеуште рано...
Zdravo devojki, znaci Ve citam od ponedelnikot, mnogu ve pozdravuvam, golema poddrsha ste mi, Vi se pridruzuvam i jas pocnav so 70 a cel mi e 60-59. Znaci pocnav vo ponedelnikot i dobro mi odi megjutoa jas jadam 2 pati ( vo 8.30 i nekade na pladne 12-12.30 ) po dve ovoshki so ogled na toa deka do 16.30 sum na rabota a se pribiram vo 18 casot, nemam vreme za rucek pa rucekot i vecerata mi se spoeni, osven deneshniot 3 den znaci izedov 3 prazni krosani, kpga se vrakjav od rabota se pocastiv sladoled i sega pred malku izedov eden red cokolado ( dobro mi dojde ) . E sega jas mnogu peshacam dnevno 7-8 kilometri, pa da se nadevame deka kje imam rezultat Pozdrav do site
денес ми е 4ти ден . јадев сабајле еден грозд ,попладнето круска , потоа изедов околу 100гр. лесници,бадеми (смее?) и суви јагоди (?) . сега пак изедов еден грозд и јаболко !!! добро е , ако мозе да се конзумираат овој ден јаткасти плодови затоа што многу заситуваат ! има кој да ме информира за тоа? утре ми е протеински и сакам да прашам дали смее саламурен стек ,или мора обичен ??????? позззз