диетава ја дрзев минтата година и ги издрзав сите 90 дена и потоа усте тие 90 само доруцек овосје сто се,ослабев 20кг,и не ги повратив кг,но останав бремена и нели повторно се здебелив,е сега кога бебето е веке тука и се вракам во нормала,ја поцнувам пак диетава,денеска ми е втор ден и супе се осекам,повторно ми се врака цувството од лани,и убаво ми е,барем знам сто ке правам руцек ако не друго со срека на сите и се надевам ке успееме
Здраво денес ми е 22ден и сум ослабена 6кила се надевам дека потаму кје слабејам повеќе.. Кај вас како иде? Јас јадам маслинки секогаш кога имам салата. Јас ги купив денес само што ми стигнаа ќе пишам за една недела доколку се ефикасни
јас веќе два пати ја држев, двата пати по месец дена, ама некако не ми се погоди, само 3 кг минус. Незнам дали во нешто грешам, или едноставно ...
диетава ја држев 5 месеци ,треба 3 но јас се навикнав на таквата исхрана и продолжив до 3 месец ослабнав околу 12 килограми ,и после тоа не слабеев а и немаше што да слабеам ,диетава е магична кога ќе ја постигнеш иделаната тежина се слабее повеќе ) нема подобра диета од овааа, еве јас после 3 години сум поправена 5 кг но тоа е од што многу јадам у последно време и се мислам пак да ја почнам барем 20 дена да ја држам на сите ви ја препорачувам
Дали смеам да јадам салата во јаглехидратниот ден? Мајка ми ми направи салата и јас ја изедов без размислување
Незнам дали смее ама нема некоја голема разлика тоа да направи. И мене денес ми е јаглехидратен ден и ќе јадам пица зо зеленчук и салата со “капка“ зејтин и ич не се секирам. Дури и од благото вечер планирам да се откажам затоа што по моите пресметки од тоа пусто благо се заоблив
значи салата е дозволено да се јаде секој ден ,исто и овошје,само да нема сирење во салатата или компир инаку може колку ти душа сака
Девојки мене ми е 3 ден и успешно го завршив, многу се радувам што не сум воопшто гладна, исцрпена и нервозна како што бев со претходните диети. Се измерив и видов дека треба да симнам 12 кг а јас си мислев дека до 10 највеќе ми треба ама ете повеќе требало. Важно не се осеќам надуено и прејадено и предебело како порано. Им кажав чао на брзите диети и си ја почнав оваа. Држете среќа овој мој метаболизам барем малку побрз да стане
деЧки еве мене ми е веке 4 ден и се Чувствувам убаво,воопсто не сум гладна,и верувалке или не веке имам 1 кг ослабено,се надевам само надолу ке оди вагата во следниот период...со срека на сите и писувајте кој до каде стасал
И мене ми е четврти ден и се плашам како ќе издржам цел ден само со овошје. Плус сакам да прашам дали смеам банани да јадам?
Инес се радувам за успехот што го постигнуваш со диетава само дали мислиш дека е сега правото време за диета? Инаку честитки и од мене
Јас за жал прекршив малку во овошниот ден. Лошото е тоа што бев до 5 на школо и коа дојдов дома готова бев да се онесвестам за храна и моите ме скараа малку и изедов едно рипче ама не се откажувам одам понатаму и наредниот овошен ден ќе биде стварно овошен!
И јас малку прекршив изедов една салата со домати и краставичка ама без зејтин само сол неможев за ручек без солено. Мислаам дека грешктата е голема бидејќи поентата е да се помиене еден ден без сол. Како и да е денес ми е протеински ден така да се е полесно. Денес за ручек пилешко и салата. Сеуште не сум се измерила ама се осеќам подобро. Прво мерење за 4 дена па ќе ве известам за резултати.
Јас ја почнувам од денес диетава,по втор пат,од кога ја завршив еднаш цела Мора,веќе не се поднесувам ваква Знам дека повеќето се почнати со диетава,има некој исто што ќе почне од денес?
Наредните 4 дена ќе бидат како што треба, нема откажување незнам кај мене дали има промена во кг но се осеќам супер, количините на храна што ги внесувам ми се сосем доволни и не сум гладна, малку ќе ме фати криза навечер или кога ќе видам нешто вкусно ама вртам главата на другата страна и си велам нема да земеш!
фала се надевам ке продолзам така,инаку диета смеам да правам затоа сто не ја дојам малата и докторката ми реЧце дека нема никакви преЧцки за диета,а и јас се Чувствувам убаво....продолзуваме