45/90-овошен ден. Точно на половина пат сум и до сега -6кг Планирам диетава до крај да ја држам. Денес- 2 јаболки, 50 грама бадеми, некоја модра слива, салата од домати и краставици со малку сиренце (тука напраив прекршок
Хелоу феминки диеталки. Да ви се пофалам, се мерев пред некој ден и сум -6кг јухуууу. Не е нешто многу ама мислам дека е таман зашто многу брзо слабеење не е здраво. Денеска ми е 32/90 ден и доручав две праски, за ручек ќе варам јуфки со кечап и за вечера планирам да јадам сладолед и нормално задолжително ред чоколадо за готвење. Водениот ден инаку го издржав и баш се чудев, цел ден на вода хихиих ама се издржа. Пиев кафе едно, го избегавам во теков на диетава се поретко пијам ама дента мислам морав да пијам со вода само не се издржуваше. Поздрав голем феминки и имајте убав ден. Само напред без откажување.
5 ден, протеински. Две кајсии за доручек и кафе, пилешко со салата за ручек и само залак пилешко за вечера (ми го изеле!). Од таа причина малку подвалив, па изедов 3 парчиња лубеница. Ова ми е втор прекршок. Вчера за време на водениот се држев супер, цело време овошје и после тоа попладнето не можев да одолеам на похованите тиквички и земав 2. Ааа, и да, не знам дали се рачуна за сериозен прекршок, ама вчера исто така за ручек си купив мешавина од брокули, карфиол и моркови, ја сварив и ја изедов со малку путер. Ќе се обидам да правам што помалку прекршоци, ама ај барем се тешам дека е боље со брокула да прекршуваш отколку со нешто мрсно. Инаку почнав со 65 кг, целта ми е да ослабнам до 58 (или колку и да е потребно за еден конфекциски број). Ја почнувам диетава по не знам кој пат, ама сега некако се осеќам најмотивирано. Најверојатно зашто дојде лето, а јас уште не се осеќам удобно во шорцеви ќе биде.
Хелоу аген пипл После скоро година дена се вракјам на форумов оти ми е очајнички потребе и корисен во држење т.е. издржуванје на диетава Пред две години од 84кг со диетава се симнав на 63 во еден момент ама сега имам рамно 90 па до утре почнувам пак со диетава Се разбира пак адапртирана верзија за мене План за утре: 1/90 Доручек-сок од лимон и кафе (бидејки касно станувами не доручкувам) ручек- две варени јајца и салата вечера-салата
Zdravo... Sakam da pocnam so dietava, no nikako da pocnam. Od koga se porodiv nikako da se vratam vo forma. Kafe ne pijam mnogu, vo drustvo samo, no blagce ne mozam da zamislam den bez toa. No mislam deka i vezbanje treba, vezbanje mozam samo vo domashni uslovi, za fitnes nemam vreme. Od Ponedelnik ke pocnam , vikendov imam odenje po gosti , zatoa odlozuvam za vo Ponedelnik. Pozz do site
Вчера 5/90 доручек кајсии ручек и вечера пилешко на скара ама и едно кафе морав да испијам (со млеко ) а за денес имам златна мешавина. Утре ќе се мерам
девојкии ве молам ми треба помош утре ќе патувам а ми е јглехидратен ден казете ми што можам да јадам ве молам ми треба помош ...
Денес сум за чотек конечно вагата показа 62 од 75 и денеска прекршив за прв пат но што е тука е ми требаше да соберам сила за другиден " Воден ден " се надевам ќе го издржам wish me luck
После колку време видовте промена? Не сум се мерела. Поминаа две недели без некои големи прекршоци но сеуште не забележувам ништо. Па порано само леб кога сум исфрлила од исхрана сум приметувала промена после дна недела. Сега ми е баш чудно, очекував повеќе, побрза промена бидејќи имам голем вишок на килограми и мислев ќе симнам поише за побрзо време. :/
Значи сепак правиш прекршоци ? Џабе броиш денови ако мешаш состојки ,ако во протеински каснеш скроб или јх џабе ти е се ... Затоа деновите се така распоредени во кој ден што смее да се јаде. Доколку сакаш резултати воздржувај се од грешки и не паѓај во искушение Кај секој е разно но мислам дека после 3 недели треба да се има некој резултат кој што самата ќе го почуствуваш
Прв ден успешно поминат 2/90 доручек- саси вода ручек-грав (скроб беше гравот така ли??) или варен компир ако во меѓувреме откријам дека гравот не е скроб вечера-салата
Кај секого е различно, јас на почетокот не правев воопшто прекршоци и до првиот воден ден мислам дека само 2 кг изгубив, а потоа за брзо време уште 4кг. Сега правам по некој помал прекршок, но пак слабеам
eve i jas da vi se pridruzam.61 den,zagubeni 15kg.dietata e super rezultati ima mnogu samo ako se pridrzuvate do pravilata.vodata e mnogu bitna djabe ako ne pravite greski nikakvi a tecnosti ne vnesuvate mnogu nema da ima rezultat.se nadevam deka ke oslabnam uste 10 kg. pocetna 95kg,momentalna 80kg,a posakuvana 70kg hahah visoka sum 168cm. ve podrzuvam site so sakate da oslabnete
3/90 веќе 1кг минус немам кризи за чудо најверојатно ради високите температури и вежбањето, нормално кога си уморен не ти се јаде