Денеска ми е 3 ден од како ја држам - Јаглерохидратен ден Појадок: 3 сливи Ручек: пола чинија шпагети со кечап Вечера:Диетално чоколадце и 1 редче чоколадо за готвење +Денеска имам изедено 2 топчиња сладолед и 1 чаша сок Ама вечер ке вежбам уште повеќе и планирам со фолија да се завиткам утре и така да трчам
2 ден П: 3 сливи Р: ориз и салата В: ориз и салата Само што направив мал прекршок, изедов една домашна крофна со шеќер во прав
Незнам,мојте не беа диетални обични шпагети,мислам дека може и обични оти „се“ е дозволено да се јаде во одредени денови,така да ..
Zdravo eve me i menepocnav denes pa ke vidime do kaj ke odam haha 1den D:3 mali praski R:3jajca,malku sirenje i edna krastavica V:1jajce,sirenje parce i krastavica pak Supa ne jadam zs sum na rabota i nemozam
A da zaboraviv da im posakam sreka na site,da si oslabite koj kolku sto saka inaku jas imam 74 a sakam 60 da gi doteram mnogu imam za simnuvanje,ama se nadevam ke uspeam i so vasa poddrska pozdrav do site
A какви се тие диетални тестенини ? Ако мислиш на интегрални тие не се диетални туку се малку поздрави за јадење
со среќа и тебе со лесно да дојдеш до 60ка,и јас сум на почеток не ја држам строго повеќе ми е како начин на исхрана.планирам вака да се хранам повеќе месеци
Лугенцааа 4 ден ми е-овошен денеска појадок ништо станав на пладне,за ручек лубеница јадев а за вечера 10-тина сливи,прееска со фолија трчав по скали и вежбав и сум се испотила како никогаш до сега,некој викаат дека е штетна за бубрезите,шознам Сакав да ве прашам уште нешто со другарки ке одиме во клуб па дали ми е дозволено да пијам нешто пиво,вотка,текила било што (немојте со критиката дека имам 16 години и не треба алкохол,јас умерено по 1-2 чашки си пијам )
Алкохолот ти е многу калоричен,плус многу побрзо ќе те фати затоа што си на диета и јадеш малку,особено вака во овошен ден. Гледај да го избегнуваш.
Не е добро толку фолија од исскуство ти кажувам јас спиев 3 ноќи со фолијата и добив запаление на бубрезите и стомакот ме болеше цела недела и повеќе
Денеска ми е 8ми ден - овошен.Не гледам ни мала разлика а секоја ден трчам,вежбам знам дека е рано но сепак сакам и 9тиот ден да го направам овошен а 10тиот да почнам со протеински.Ке може така или мора да си одам по редоследот ?
Оди си по ред.секој различно слабее некој порано некој покасно.јас сум 7ден за 6 дена имам ослабено 1и 400грама.позз
Рано е за резултати ,гледај што повеќе да ја одбегнуваш вагата и минусот забележи го сама Не е потребно секој ден да се мериш.Резултати кај некои идат порано кај некој покасно нека поминат барем 3 недели па мери се
Luge da dadam izvestaj posle 1 mesec od drzenje na dietava, ja pocnav so 63kg vcera se merev 63.4kg. Cel mi bese da dojdam do 60kg. Moram da kazam deka pokraj dietava i vezbam 3-4 pati nedelno, pravam tretmani za slabeenje i plus napraviv hemiska lipoliza. Plus pocnav da pijam i caj za slabeenje slim mix i celulite mix, so godini nanazad pijam turbo slank (preventivno). Za zal na celiot ovoj angazman jas ne uspeva da namalam nitu 500gr. Od vcera ja pocnav dietata na Zan Mitrev, se drzi 3x5 dena, vikendite jades normalno. Ke vidime kako ke odi so ovoj nacin na ishrana. ps. Sto mislite zosto ne uspevam da namalam kg?!?
На повеќе места читав дека оваа диета била за тие што имале повеќе килограми,а јас имам 55кг висока сум 168 може е таман според висината ама имам за слабеење во стомакот,и тука по форумов а и други ми викаат да ја прекратам оваа диета подобро друга да почнам или само да ги прекратам лебот,газираното,благото и грицките.Па шознам,ваше мислење? +сум физички активна секоја ден вежбам и трчам
Диетава не е за тебе затоа можеби и немаш резултати (но сепак сеуште е рано) штом имаш за слабеење во стомакот т.е затегнување ти предлагам да си се препуштиш на вежбите и да јадеш здрава храна (растителна) благо газирано тестенини НЕ и резултати ќе имаш за многу брзо време
@seasopraime I jas go imam istiot problem, 175cm visoka, 63,4kg teska. Sakav da se vratam na 60kg. Od vcera sum na kardioloskata dieta.