Хмм ме замисли сега баш и јас досега само овошје сум јадела ама ја видов салатата кај мине и си реков да си направам. Арно навреме го видов твојов пост, ќе почекам за салата до утре.
Денеска ден 8 Скробен Доручек: една банана Ручек : Јадев дури во 18 часот поради училиштето....Зелка салата, парче интегрален леб со ајвар и два варени компири. Затоа што ручав многу касно вечерата за денеска ќе ја прескокнам, а и планирам вечерва да излегувам па затоа.
Дали оваа диета има резултати само при слабеење на 10-20кг? Јас сакам да ослабам до кај 5кг максимум зашто немам и многу за слабеење, ќе има ли резултат?
Ич не се мачи да ја почнуваш бавно ке ти оди слабеењето дека имаш малку за слабеење,ич не држи диета храни се здраво мнпгу овошје и зеленчук и тоа е тоа
4 ден овошјеееее хууууу одиме понатамууу си земав киви и мандарини....затоа што баната не е за во диета се советував со доктор.Мора да се слабееее хаха
За време на диетата дали може да се грицкаат семки и сончоглед бидејки реткп можам да ги игнорирам но одкако почнав со диетата немам грицкано.Инаку 5 ден супер е идеме понатаму.позз
^ Можеш ама ништо повеќе од 100 грама дневно ако толку неможеш да одолееш. И секако да не ти пријде во навика секој ден
Мене ми е денес 19/90 и срце јуначко не издржа до 30ти ден и се мерев сега засега сум -3,5кг, ова само дополнително ме охрабри да продолжам понатаму не застануваме тука. Уфф убаво е кога ќе видиш дека има ефект.
Se izvinuvam za lat.Inaku jas ja prekinuvam dieatata sinoka zavrsiv na infuzija pripadnav se onesvestiv najverojatno dietata ne e za mene.Poz mislev ke uspeam ama ispadna deka ne trebalo da pravam vakvi greski.
Девојки јас ја започнав, 3ти ден ми е омилениот бидејки можам да јадам тестенини, мојата омилена храна Имам прашање ЈАс се водев според првиот ден дека месото треба да биде ресторанска порција односно 250 грама па вчера на скробен ден го мерев на вага тањирот и баш на пола сакав да биде 125 ама многу малце беше дечки и затоа јадев повеќе салата ама пак бев многу гладна по неколку часа и не можев да им одолеам на пуканките па изедов две шаки Ама ете не се откажувам ке пробам колку истерам толку ич немам мотивација ама морам да скинам околу 8 до 10 килца