и јас денеска ја почнав диетата.. до сега убаво ми оди овој пат да, ВЕТУВАМ КЕ ИЗДРЖАМ нема да ја прекинам диетата ма што сака нека биде.. АМА КЕ УСПЕАМ ВЕТИВ околу 20 кг сакам да симнам, мислам толку ми треба, уместо да кукам и да плачам пред лап топ како сум дебела и уште што ти не , ке се потрудам и ке симнам некое килце, МОЖАМ - КЕ УСПЕАМ!!!
Ајде и јас од утре почнувам.Планирам да јадам 1 туна,веќе си купив Ева и утре со зелка салата и маслинки ќе си ја ручкам Само ме интересира колку вода пиете во денот?Инаку нема да ја дрЖам цела.8кила ми се и повеќе од доволно
Како помина вчера? Јас ја открив причината за прекумерното јадење од средата па наваму - пмс. Денес имам компир манџа!
Еве на пример јас .Исто така имам 95 и треба да симнам колку што можам повеке со 15 би била задоволана а ако симнам повеке баш супер. Инаку диетава ја почнувам по 2 пат ја почнав некаде во Септемвери некаде 3 недели и стигнав до -4 и толку .Сега сум решена да издржам морам . Ајде ке писувама секој ден до каде сме а се мериме после 15 дена само напред денес протеински ден
Да,да во протеински ден. Иначе јас си ја почнав денес.За доручек 2 портокала,а ручав сега пред 5 мин.една конзерва туна со салата од зелка и маслинки.До сега 1.5 л вода имам испиено до вечер 2.5 сигурно.Вас поискусните како ви оди,какви резултати имате?
Единствена диета која што кај мене дала резултати е токму оваа диета, а верувајте се пробав буквално се и изгладнувања и свои диети и пиење на вода дневно по 3 литра ..... Ја прекинав од причина што не можев посебно да готвам секој ден ама дефинитивно е најдобра. За некој ден ќе ја почнам пак ќе се снаоѓам некако сакам да ја издржам. Нема да се оптеретувам со пиење на вода затоа што ме дуе и нон стоп морам да одам во вц а и телото не ми бара толкава количина на вода и планирам да го пробам трикот со лимоните па ќе видиме. Среќно на сите што ја почнуваат и само напред оваа диета е најдобра!
Првиот ден помина супер за појадок 2 портокала и многу вода и чај за ручек едно парче месо печено и салата и супа се разбираи за вечера малку сирење и салата .Денес скробен ден планирам за ручек и за вечера ориз па ке видиме
Да,да во протеински ден. Иначе јас си ја почнав денес.За доручек 2 портокала,а ручав сега пред 5 мин.една конзерва туна со салата од зелка и маслинки.До сега 1.5 л вода имам испиено до вечер 2.5 сигурно.Вас поискусните како ви оди,какви резултати имате?[/quo женски печурките се неутрални може секој ден освен овошниот На пример во пица со кромид кечап и печурки
девоки едно не ми е јасно за 2ден дали гравот,грашакот,спанаќот и компирот треба да се јадат заедно или едно од нив
вториот ден е скробен, значи јадеш било што само да е скробно. Значи бираш едно од овие, а ако ти оди во комбинација,...тогаш ок!
Како помина вчера? Јас ја открив причината за прекумерното јадење од средата па наваму - пмс. Денес имам компир манџа![/quot жива катастрофа,па јас ни првиот ден неможам да го издржам. е сега стварно од понеделник почнувам
Првата недела е секогаш тешка за било каква диета. Како прво треба да си психички спремен да почниш диета. Првите денови јас ги совладав со Airwaves бонбони без шекер. Мора да ризикуваш, а и да пазиш на себе.