Драги мои почитувани и омилени феминки се страмам да кажам кои глупости ги изнаправив денеска али ПМС си го прави своето и прасе печено да стават пред мене че го мавнам моментално и без око да ми трепни е до толку е дојдена работава ЗАСТРАМОТА ! ама ај пак си се тешам ај утре овошен барем нив беспрекорно ги издржувам ма да сите беспрекорно ги издржувам освен овај пуст ЈХ ден не можам да се контролирам на него! хелп мии плиз
не прекинувај со диетата ! згреши што згреши , продолжи понатаму и вежбај! утре е тешкооо со овошјето ...
Мене пак овошен ден ми е најлесен, кога сакам тогаш можам да јадам Ако неможеш цела ден овошје јади и салати, јаткасто овошје а можеш и 100 гр суво овошје во текот на денот поделено на повеќе пати
тоа не можам да ти кажам , бидејки тоа зависи од килажата , од исхраната , и колку се вежба кардио , но диета плус кардио мн брзи резултати се добиваат !
10/90 Појдок - 3 мандарини (мали беа затоа 3) Ручек - тавче ориз со кромид и морков Вечера-варен зеленчук бидејќи некој од моите ми го изел преостанатиот дел од ручек...
Секогаш рецениците ги завршушаш со ! ќе исплашиш некој. Тоа да со диета многу побрзо, ама ако знае некој што дри диета плус вежба, нека ме означи.
чекам, и дај стави си да можам лп да ти пишам, што сте се заклучиле така.не апаме луѓе. кога на некој имам да го прашам нешто ме нервира тоа дека неможеш да му пишеш !!!
Мене па овошен ден ми е најтежок. Оти многу многу овошје не сакам. А и немам навика да го јадам. Ама ќе се преживее хаха.
Како поминува времето полесно се издржуваат сите денови не само овошниот денес започнав со една банана, па чај, чаша лимон, пред малку 2 мандарини, попосле една рака бадеми, па до вечер некое јаболко и чаеви.
03/90 pojadok 2mandarini Rucek 2 mali parcina pica Vecera 1red temno cokolado, sirius, puding i neskafe +sega ce jadam salata dosega -1kg
денесс овошен ден , се изнајадов овошје , се чуствувам мн енергично , немам сега глад , па ке гледам и вечерва да ја издржам , и едвај чекам да дојди УТРЕ , за да каснам малку мевце
Сега засега супер е, не чувствувам никаков глад иако е овошен ден и само две мандарини, малку краставица и домат јадев. Сепак издржав да не каснам нешто друго, а и кај и да е ќе си легнам оти сум преморена. Утре конечно протеински.
@anakonda88 ќе може ако не ти е тешко да постираш линк од јутуб да ги вежбам и јас тие кардио вежби? Ти благодарам однапред
овие ти се линковите , пробај полека на почетокот , па за еден месец ке ги правиш овие вежби без проблем