14/90 п:3 мандарини р: печен компир со печурки и компир + зелена салата со млад кромид в:пола од ручекот
1 ден појадок 3 мали јапонки, малку кокосово масло ручек каша од копани со зеленчук вечера пола од ручекот. еве нешто најдов како допуна на диетава http://uspesnazena.com/mrsaviti-zdravo/cudesni-odvar-lanenog-semena-mrsavimo-zdravo-sigurno/
Утре ја почнувамм!!! Држете ми среќа. Ќе ви пишувам резултати на секој 10 дена. Сега сум 66 тешка, 1.62 висока.
2 den, pojadok 2 portokala, za ручек боранија со зеленчук, вечера исто секое сабајле јадам по 3 суви смокви во јаболков оцет оставени од вечер, за намалување на холесторолот, прочитав на нет, во 200 мл јаболков оцет се ставаат по 3 суви смокви одвечер, наутро се јадат, така во оцетот што оставува се додаваат по 3 смокви 7 дена, постле оцетот ако остане се фрла, и постапката се повторува уште еднаш, па се прави пауза од 3 нед.. 2ра недела терам, имам 7ка холестерол се надевам ке се намали
Здраво феминки, јас од утре ја почнувам диетава, па со среќа да ни е на сите Сакав да прашам дали оброците ви е секој ден во исто време и како си ги имате распоредено?
сакам да прашам бидејки вчера и денес малку ја прекрќив диетава дали утре да продолжам со јх ден или од почетокот повторно
12/90 Vitaminski....omilen mi e.. Sakav da prasam dali moram da jadam ovosje za dorucek poso nemam mn vreme za dorucek pa mn cesto go preskoknuvam ne sum naviknata da jadam od sabajle...osven kafe nisto drugo nemozam..
Убаво е да јадеш овошје да не чуствуваш глад до ручекот,иако често се случува појадок и јас да прескокнувам Денеска 17/90 протеински еве моментално ручам п:3 мандаринки мали р: кајгана + шопска в: шопска или чаша јогурт
Devojki da ve prasam dali ima nekoj sto ja drzi dietata ili veke ja drzel, a piel alkohol, ne mnogu, eve na izleguvanje na primer? Nikade ne procitav za ova , dali e mnogu otstapuvanje od dietata i dali nekoj ima uspeano da oslabe i pokraj toa sto ponekogas si dozvoluval da nekoja caska alkohol
Леле... абе денес бев на скробен ден... цел дрн убаво, супер... и вечерта гледам дома 4 киндер чоколадца (парчиња).. си ги каснав. Многу ли отстапка е?
Алкохол несмее во ниедна диета затоа што е калоричен но за вино мислам дека е дозволено по една чаша до две Еве јас на пример си пивнувам винце обавезно 2-3 пати во неделата
Не е проблем, наредниот ден гледај да не јадеш многу или пак вежбај ... на секого му се случува... гледај да не паѓаш на вакви провокации ... Поздрав
Алкохол не треба бидејќи е многу калоричен, според книгата - ако пиеше алкохол треба да намалиш од порцијата што ти е наменета за тој ден ... Поздрав