Не. Не смее ништо газирано. Смее само домашни сокови (без шеќер!), вода и чаеви. А доколку не можеш да издржиш без газирано, во "итни" случаеви, можеш во домашниот цеден сок, да додадеш и една мала лажичка сода. ☺
Диетава си е супер , торта има за да го вратиш нивото на шеќер што претходни денови не го внесуваш .... А секако дека ако сака некој сало да стопи мора да вежба , сало се топи со вежбање а не со нејадење .. оваа диета е за они кои сакаат да намалат повеќе килограми а да не се на ригорозни дието во смисла без леб месо и слично .... Позз
Диетава ни малку не е ригорозна и страшна нитум пак штетна Баш се има што му е потребно на организмот како што гледате во редоследот нејзин оваа е начин на исхрана
Mislev deka e dozvoleno zaso toa e samo voda ja nemozam da ziveam bez kisela voda ako ne sekojdnevno valjda moze sekoj vtor den inace fala
70/90 протеински ден ми е и веќе ми стана досадна а килограмите ми стагнираат :/ изгубив 6кг и ми остануваат уште 4 и еве веќе цел месец само ми варира на -5 и -6кг надолу не сака дури мислам дека е премногу јадење за протеински и скробен ден па денес мислам да јадам само салата и едно мало парче месо.
Zdravo jas Sum nova Vo grupava i denes Sum 25/90 prezadovolna Sum -5kg pocnav so 60-61 greski se trudam da ne pravam proveriv i krvna slika i da vi kazam zelezoto i crvenite krvni zrnca mi se super Za razlika od pred da zapocnam so un dieta a najmnogu se oseka eden vid topenje Vo struk a potoa opagat i kg povelete ako imate prasanja. .
И јас почнав со оваа диета, 5ти ден денеска и веднаш полесно се чувствувам. Сепак диетата си бара повеќе денови за да има ефект, но најубавото за мене е дека не мора многу да планирам што треба да јадам во текот на денот
[QUOTESamo stleee, post: 2711415, member: 108889"]И јас почнав со оваа диета, 5ти ден денеска и веднаш полесно се чувствувам. Сепак диетата си бара повеќе денови за да има ефект, но најубавото за мене е дека не мора многу да планирам што треба да јадам во текот на денот[/QUOTE] Bravo Samo prodolzi taka site zaedno do celta 90/90 rezultatite Ke bidat odlicni. .
диетата ја почнав со 80kg држав ја околу 15 денанамалив 5kg и ја прекинав а ми се потребни уште 10kg за слабење и планирам од утре малце построго да ја почнам.....па држете ми срека...
Девојки а што кога се иде во кафич, дискотека и ресторан? Ај во кафич ќе пијам кисела вода а во дискотека и ресторан а пример ми е овошен ден?
Edna casa belo vino ne menuva nisto toa e mnogu nisko kaloricno ako se drugo pocituvas eden malo prekrsuvanje rezultatot ne go menuva.
pa.....problemi ne mozev da obrnam vnimanie na dietata i mislam deka kolku od dietata tolku i od problemite oslabev.....