vo diskoteka zemi si bilo so kako da ne e bez nisto a so toa i voda a restorant jadi si normalno pij si negazirano i posle zemi si caj alkalaks i isto ko da ne si jadla nisto.....od iskusstvo znam hahahha
Колку кг се губат со диетава ако се придржуваш плавилно за 1 месец? Сакам да ја почнам диетава ама од сабајле сум на училиште,секој ден имам 7 часа и мислам дека нема само со овошје да издржам..
Може да се издржи. И ако каснеш повеќе овошје нема да направиш прекршок. Пример 3 јаболки или 2 банани. Подобро повеќе овошје отколку други прекршоци. Пред да одиш во школо пример касни две мандарини а на одмор во школо јаболко...
Јас мислев смее мандарини, не знаев дека не може. А за бананите знам, ама по една неделно мислам не е голема грешка.
не дека не смее ама како што видов и прочитав дека е пронајдено сида во портокалите лимоните за тоа кажав не би и препорачала.....
Ај да се придружам и јас, Денес прв ден Две јаболка За ручек планирам два медалјони и марула салата За вечера исто само еден медалјон и салата Луге дајте ми мотивација кажите кој за колку време ослабе зошто диетиве ми се мачни ,, имам многу за слабеење
Mене ми 23/90 и имам ослабено 6кг, но со мали грешки... имам уште 4 до посакуваната цел.. а сум во пмс и ми се јаде многу, па 2,3 дена јадам повеќе од што е дозволено во диетава
Колку имаш за слабеење мила? Јас на висина од 157 цм имам 80 кг. Според некој треба да имам 50 кг и тоа би биле идеални кг за мене,ама јас ќе сум задоволна и со 60 кг.
Ајдеее можеме ние. Јас и одам на фитнес (го запоставив ) ама од утре продолжувам. Од утре пак почнувам со УН и ќе продолжам на фитнес. Сакам на орбитрек да вежбам, секој ден по 70 минути. Да видиме какви резултати ќе дадат УН и орбитрек. А ќе се мерам дури по 3 месеци. А ако ја прекршам диетава ќотек да добијам од вас.
Јас на пораѓај отидов со над 100ка, а почнав бременост со 67-70кг, ослабев прво без диета, но не јадев благо и не вечерав и леб многу ретко, по една кришка дневно највеќе, па стигнав до 80кг и неколку месеци стагнирав на тие 80кг и решив со диетава да стигнам до 70кг, сега имам 74кг Висока сум 180...
Јас па пред поројгај бев 84 а од кога се породив 72 ама после коа влегов еве за година и кусур10 кила плус ,,,страшно за мене