Здраво девојки сакам да ве прашам за 1 месец со строго држење на диетата даи можам да симнам 5 кг искомбинирано со вежби?
Па висока сум 162 цм а тешка 67 килограми сакам 5-7 кг да ослабам ама за 1 месец ми беше целта сепак фала многу
Ај да започнам денов 2/90 Од сабајле три помали јаболка За ручек варен грав и една марула голема чинија Вечера пола од ручек
Здраво на сите! 15/90 денеска, нова сум на форумот, редовно ве читам па решив да ви се придружам. Добро ја поднесувам диетата не правам прекршоци. Овошниот ден ми е најтежок. За 10 дена сум -2 кг, следното мерење ќе го правам во сабота .
Здраво девојки/жени. Јас од вчера почнав со диетата, ја имам држено мнг оддамна и мнг ослабев . Сега морам да ослабам ради полицистицни јајници т.е превентивно пошто читав дека со такви јајници тежината мнг игра улога . Како и да е да не должам,.. 1/90 -протеин д.овосна салата+кафе р.2 јајца + салата со домати ,краставици и кромидче +1 кришка лебче в.2 јајца матени+пола домат +1 кришка лебче навечер бидејки пијам апчиња морав да каснам нешто и каснав овошна салата исецкани повеке овошја,сама ја правев .Знам дека не смее ама ради апчињата јас мора ..... подобро тоа него леб 2/90-сроб д.овошна салата+кафе р.гравче+салата краставици+1кришка лебче в.исто што и ручек
Несмее ништо да се јаде помеѓу оброци. Ама сите грешиме, така да ако си дозволила една таква грешка, само продолжи напред.
19/90 Јаглехидратен Д: Кафе Р: Макарони В: Пола чоколада и ништш друго ( направив прекршок знам ама освен тоа ништо друго не јадев ) ама се тешам утре витамински ден
16/90 овошен(витамински) ден. Најтежок ми е. ОД вчера (да се пофалам) почнав и да вежбам 30 мин. на орбитрек . Се надевам ке се забрзаат резултатите.
хаха ја па баш најубаво се осеќам во тој ден..воопшто не чувствувам глад...и си експериментирам со овошјето и нормално многу водаа внесувам
Денес 3/90 Две јаболка Макарони со кечап Чоколадо за кување е благо нешто Сакав да прашам дали овај ден можам да јадам салата пример марула или зелка морков ??