Salata zelena zelena mozes sekoj den se smeta Za neutralna. Duri i ovosen ako ne mozes da izdrzis Samo na ovosje vo toj slucaj so mnogu malky ili bez zacini. .
Sekoj den ajvar i lutenica se smetat zasalata. Spored un dieta a zimnici izbegnuvaj imat dosta konzervansi ne se preporacluvi a najdibro svezi salati si spremaj
Jas ja pocnav dietata pred eden mesec no neznam zosto ja prekinav od vcera pocnav pak pa sakam da prasam vo skrbniot den moze da se jade brokula karfiol vareni? Se nadevam deka ovoj pat ke izdrzam mesec bidejki sakam da simnam 7 8 kg
4/90 Добра сум за сега немам осетено глад овие дена денес планирам цел ден јаболка и нешто суво овошје да си купам
Брокула и карфиол можеш да јадеш цело време.. зеленчук е @minne992 јас и ти сме исто 4/90 овошен ден д.кафе + цеден портокал р. овошна салата со пола банана, јагоди и киви в. исто салата овошна , некое јаболче + кафе Во текот на денот цедам портокали ... мнг вода Јас кога сум на овошен ден , кога и да осетам малку глад каснувам овошје . НЕ се оставам да изгладнам бидејки тогаш буткам се што ке ми дојде ... И никогаш не бројам колку овошје сум изела
@VedaG10 хехе за тоа во право си поарно овошје одколку нездраво нешто, добро е што сме исти ден ке си даваме некој идеји за јадење
Да бе да м подобро така одколку да се залажеме за нешто друго .Првиот пат ослабев 11 кг со оваа диета и мислам дека подобра нема. Јадеш се а слабееш е сега ние што сакаме да си мешаме некои работи тоа е друго Инаку дали го држите водениот ден ? Јас никогаш го немам држено а и не планирам Овој пат гледам поздраво да се хранам ...
Не планирам да го држам пошто скороцел ден сум на нозе ке се изморам и полошо ,,а за колку време ослабе 11 кила ?
Па за 2 месеци ослабев ,последниот само варирав во килажа .Највеке слабеев во вториот месец.Се мерев после секој овошен ден и секогаш имав -1 кг.Ама мнг се придржував .Иако мислам дека и да не се придржуваш толку мнг сепак се слабее....
Дали знае некој дали е дозволено да се пијат 3 чаеви (зелен чај) и еден чај слим&фит дневно?Дозволено е 3 чаеви дневно ама дали има врска ако пијам уште еден сли&фит( 4 дневно), заедно со диетава?
Мислам дека може , ако ги конзумираш без шеќер Јас пијам по 1л чај дневно без шеќер , ако сум грешка нека ме поправи некој што е по упатен
Феминки јас денес цел ден сум на овошје,но јадев и 100 гр индиски ореви,, дали претерав? Ама читав дека можи на овај ден да се јаде 100 гр такво нешто