22/90 д: 1 јаболко и кафе Р: турлитава и марула салата В: Најверојатно ништо , или салата од цвекло И сакав да прашам дали 29 ден или 30 ден од диетата е воден
Мислам дека може само 100 гр и тоа само во овошен ден...ама подобро е ако може да се издржи само со свежо овошје и зеленчук
Jas sum nova denes mi e 3 den Dorucok: 2 portokali Rucek: integralni makaroni so tomaten sos Vecera planiram samo eden red cokolado za gotvenje Pa utre prv den ovosen se nadevam deka nema da mi bide tesko poz na site
6/90 utnav ja dietata morav da veceram zs mi e mn loso a koga sum na dieta znam i da se onesvestam oti imam mn slab imunitet...ama ke prodolzam pak od utre ili trepa pak od pocetok :/
Sto vecerase? I jas vcera pretersv so vino ama se tesam deka za vecera ne jadev blago samo eden red cokolada zs gotvenje
6/90 Два портокали Спанак манџа и мешана салата Вечера пола од ручек Пијам по 3 кила вода и се осекам супер за сега , да видиме како ке оди натака
23/90 Д: јаболко и кафе кисела вода Р: Пица со томатело печурки и др зеленчук В: еден ред чоколадо и колаче и еден ред црно чоколадо
Toa sto ti e slab imu imunitetot e loso zemi pij nesto za zajaknuvanje na imunitetot i ako nemozes ne ja drzi dietata
http://www.coolinarika.com/recept/v...ajaknuvanje-na-imunitetot-za-deca-i-vozrasni/ Sestra mi go piese ova za zajaknjvanje na imunitetot pocni da go pies pa posle pocni so dieta
Zdravo, i jas odluciv od utre da ja pocnam ovaa dieta.Do sega tocno eden mesec od koga sum na dieta.Najprvo ja drzev dietata so jogurt,posle ja pocnav dietata sto e 20 dena i oslabev tocno 10 kg. Nekolku dena napraviv pauza i od utre pocnuvam so un dietata.Se nadevam deka ke ja postignam posakuvanata tezina. Inaku odam na fitnes skoro sekoj den osven ssbota i nedela. Resiv da slabeam i ovojpat moram da uspeam.
Би сакала да можам да ослабнам уште 15 -20 и после многу обиди се надевам дека овојпат ке успеам. Ова ми е веќе втор месец откако почнав да вежбам за сега само кардио вежби. Почнав да пијам и л-карнитин, за побрзо согорување на мастите, и еве успеав со многу труд за еден месец да намалам 10 кг. Сега се одлучив да продолжам со оваа диета,па ке се дружиме почесто