сега за сега немам некои пореметувања бидејки сум 15 ден а за натака ке видиме на мене ми е 16 ден и имам -5 кг (со тоа што одам на теретана и трчам кога имам време)
Denes mi e skroben den i jadev oriz so brokula samo mislam deka izedov mn edna polna cinija ama bev mn gladna a za dorucok izedov1 jabolko ne planiram da veceram barem zasea a mislam deka sum tolko gladna bidejki treba da dobijam
Ne pojadov... a i mene mi e skroben den jadev varen kompir i dodadov od zlaten miks(grasok.pcenka i morkov) i toa svariv samo dve kompircinja so sredna golemina...i salata marula,spanjak.cveklo.morkov.dajkon ja zaciniv so leneno maslo.balsamiko ocet i himalajska sol(rozova)... leb ne jadev bidejki i kompir i leb ne mi e naj naj..pozz Dajte predlog za utre...
A dali jas napraviv greska so toa sto jadev mnogu? Jas utre planiram da si napravam pica pa ke vidam dali ke bide pica ili pak makaroni koga ti e tebe voden den?
Ova mi e 2 pat sto sum na dietata prethodniot pat ja drzev 10 dena i nemase rezultati sega ja drzam 2 pat i sum denes 10 den ima rezultati ne se otkazuvaj
Jas mislam deka ne e dobro sekoj 5 den da ti bide voden ako ja drzes dietata 90 dena mnogu se tie vodni denovi
Voden bi trebalo okolu 29-30 mart i posleden ke bide ovoj mi e posleden mesec.... a ako se osekas sita i da ne ti se vecera izedi grejfrut ili citron tie isto pomagaat za gubitokot bar taka imam citano... Ti do kade si stasana uste kolku imas
значи денес ми е овошен ден ама изедов само една банана и околу 80г бадеми нешто немав апетит денес дали сум направила некоја голема грешка
Mene mi e 10 den... rano mi e uste a grejfut nema ovde a i prodavnicite se zatvoreni sega taka da ke jadam malku od vecerata bidejki sum na rabota do 12... a i mora ds ti kazam deka mn me motivira so slikite se nadevam deka i jas ke imam vidliv rezulrat kako tvojot pozz
Ne veruvam deka si napravila greska jas prvite denovi jadev mn malku za rucek jadev stek okolu 150 gr a za vecera 2 3 parcenca, a denes preterav
Ako ti e za uteha vcera em jadev meso za rucek i koga ispadnav so zolvami izedovme po pola pohovana daska i pak vecerav....ama koga legnav da spijam se osekav vinovno..znaci nekogas znanm da izbegam od dietata epten pa i sreka rezultati ima...
http://www.dijeta.net/un_dijeta.htm Ovde ima interesni recepti za sekoj den eve vi predlog za utre za jadenje
http://www.dijeta.net/phpBB/viewtopic.php?f=1&t=333&sid=96815d8fede0bb179b8290c63c3a2baa Eve uste edna strana
13/90 Две јаболка Ручек две варени јајца и марула Вечера пола од ручек Без леб јадам и три кила вода пијам на ден
Pcenicata e u grupa jaglehidrati i moe licno mislenje e mozis slobodno varena da jades ili od onaa so orasi sto pravat so melena pcenica..