Za dorucok 1 portokal Za rucek integralni makaroni so pecurki i tikvici za vecera planiram kuhinsko cokolado i eden mal sladoled
31/90 Д: две мандарини Р: Компир салата В: Или ништо или палента..e сеа незнам дали смеам палента за вечера ако јадам компир за ручек (ако знае некој нека каже )
Mene mi e strav da zastanam na vaga ama po farmerkite gledam deka ima rezultati planiram posle vodeniot den da se meram
Neka ne ti bide vagata neprijatel..mi se ima sluceno kilogramite da mi se isti a da imam na izgled popusteno...ali kako sakas..posle vodiot den ke ni pises ne te forsirame..jas vecer ke se slikam pak i povtorno ke objavam...
се уште се немам мерено...некако се плашам да не се разочарам......решив да се мерам на 60 ден од диетата а ми имаат кажано дека сум ослабела познавам и по гардеробата
Zdravo devojkii 64/90 vejce 8 kg pomalku ... Sega zakociv malce na kilazava skoro 3 nedeli na isto stoj ama ne gubam nadez utre ovoshen den . Ajde pishuvajte davajte motivacija
21/90 овошје денес - 4 кг досега, дајте мотивација стварно, планирам барем уште 10 кг не знам дали ќе успеам до крајот уште толку.Како шо врвит времево како многу ми се гледаат
Jas sega za veligden planiram da postam 1 i pol mesec pa se nadevam deka i to ce dopridonesi nesto ... ce se naviknish na hranata i ti i ce ti fali za nekoe vreme ... Jas skroz se naviknav i ubo mi e ne custvuvam glad voopshto samo ko ce e ovoshniot den e togash e poteshko . Ama ce izdrzime
Super povtorno ke me motivras a sekako ne planiram da se meram bidejki nemam vaga doma.. a i kaj so odam nema nikade vaga taka da posle prviot voden den sakam da se meram
Bravo bravo bravo me motiviras premnogu a i imas promeni od prethodnata slika i od taa so ja stavi denes
Ajde stavete i vie nekoja taka ustepogolema motivacija ke imate....posle vakvi ubavi komentari...probajte nema nisto sramno site sme zeni koi rodile koi ne...ama so ist problem