Ne mislam deka ne pravis , toa pomaga pri slabeenje, ama nekade procitav deka od mn konzumacija na limon slabeel krvot pa kolku e tocno neznam
Денеска ја почнувам диетатаа УХУУУ. Мора и да вежбам (си подвежбувам малце) али потешко иде со бебуш. Кога он ќе заспие обично имам уште незавршени обврски ама ќе се стиснам. Целта ми е -10 кг. Ама повеќе им верувам на сантиметрите бидејќи мускул тежи повеќе од салце Па во сантиметарски свет од 80 струк сакам да дојдам до мојот 67см пред породилен. Ај ќе видиме. Ќе се сликам и за некои 20 дена ќе постирам пред и по слики. Вака кога ќе ветам знам дека ќе мора да сум исполнителна и нема да мамам
Devojko jas koga ja pocnav dietata obemot na stomakot mi bese 102sm a sega e 90sm...znaci za okolu 68dena i eden sovet... Koga pocnav so dietata me fakase kriza za jadenje a za da ne jadam se miev moze po 4-5 pati u denot zabi..posto otkako ke se izmies nisto ne e slatko.i ne se predavaj imam sliki pbjaveno nekolku strani nazad ke vidis i ke pises...Srekno
За протеински ден се јаде само месо или јајца и салата и 200 мл супа од коцка без фиде , киснато тесто можеш да јадеш во јаглехидратниот ден така да ако си јадела во протеинскиот ден е грешка
33/90 1 Банана сабајле Кај 4 попладне една мала чаша смути од 1 портокал , 1 киви , и малку спанаќ и 1 морков и многуу кисела вода
Jas odam na rabota i sum na dietava denes napraviv prv prekrsok bev mn gladna i izedov eden hamburger sea mi e maka ama toa e
Кисела вода може , најдов на интернет извадок од книгата за ун диета , газирани сокови не смее да се пие ниту густи
Jas na 24mesecov se vrakam na rabota uste na porodilno sum...i nz kako ke bide kaj nas ima kujna dve razlicni jadenja i plus ako nesakas od tie imas suva hrana obavezno ima salata i supa...ama ke odam sea 1 i 2 smena....kako i da e ne se otazuvam bas sea na kraj ako treba po ednas dnevno ke jadam ama ke dodrzam...pozdrav