Јас користам зеленчукова коцка за супа на српски форум прочитав дека зеленчуковата била најпогодна, ама може и говедска
Jas go smeniv planot na jadenje Za dorucok izedov edna jabolka Za rucek 200gr telesko so govedska supa i 3domati i pola kradtavica Za vecra samk eden citron I super se osekam oste nz kolko imam izgubeno ama ke se menam posle vodeniot den
13/90 Протеински ден Д: 1 портокал Р: Стек на скара, салата зелка и кисело млеко неколку лажици Ручекот ми беше во 17:30 па затоа вечера нема да има, ама не ми се ни јаде. И секако не издржав да дојде недела, се измерив и од 61 кг сега имам 57,5 кг, ептен ми се познава дека сум ослабена, фармерките ми се широчки. Требаше да си измерам и обем пред да ја почнам диетава, ама не ми текна. Не се надевав дека ке ослабнам 3,5 кг за 13 дена, со оглед на тоа дека и немам многу за симнување. Како и да е, битно ми е кога ке се погледнам во огледало да сум задоволна, а сега сеуште не сум баш, затоа диетава ке потрае уште 2-3 недели сигурно. Искрено и не сакам да ја прекинам, затоа што многу поубаво се чувствувам откако сум на диета.
Ima li nekoja koa ja zavesila dietata...poentata mi e Kako posle 3meseci kontrolirani denovi? Vi bese li cudno da jadete meso i kompiri kako eden ist obrok? Licno jas mislam da ne gi mesam no so ogled deka treba pauza....kako programirana se osekam. ..nekoe mislenje molam
20/90 Денес ми е овошен ден, добро е добро терам но денес некако појке криза ме фати за јадење, знам некогаш и нешто ситно да ставам во уста
Bravo mn si simnala mene mi e 18 den ne veruvam deka sum simnala 3kg ama nema vrska ubavo se osekam i ne cuvstvuva glad bravo samo napred
Јас ја имам држано, лани мислам, и истерав до крај, 90 дена. Ослабнав околу 12-13 кг, како што памтам. Откако завршив, јадев многу помалку, намирници мешав, ама количински многу помалку јадев бидејки не ми се јадеше. Овошје и понатаму си јадев за доручек, а ручек и вечера нормално. Така беше 3-4 месеци, но потоа пак почнав да си јадам по 2-3 кришки леб, количински повеќе храна, прејадував често, па успеав да се поправам од тогаш до сега 3-4 кг. И мене ми е страв да ја прекинам, зошто знам дека повторно нема да сум толку дисциплинирана кога е во прашање храната. Сега кога јадам немам грижа на совеста дека сум изела повеќе, поубаво се чувствувам, посамоуверено и многуууу ми е убаво. Ако не се внимава на храната по завршување на диетава, нормално дека ке се поправиш, иако во мојот случај и не качив многу. Поздрав
Denes skroben den na sekoj skroben se prejaduvam Za dorucok 2 portokala Za rucek oris so brokula pecurki i morkov i si napraviv salata so karfil limon i magdanos ama se prejadov edna golema cinija izedov Za vecera pak jadev oris i od salatata.. mislam deka pravam greska so sto se prejaduvam ama mn sum gladna
Подобро јади да не бидеш гладна него ли да направиш прекршок, и да изедеш нештп што нетреба ипак тоа е зеленчук и не е многу калоричен , кој ден ти е имаш ли резултати ?
Jas pravam prekrsok najcesto na skrobniot den bidejki mn sakam oriz.. i se prejaduvam od nego drugite denovi mi e super... Denes mi e 18 den a rezultati imam samo kolko nz si vetiv deka posle vodeniot den ke se meram ama mislam deka 2kg imam oslabnato
здраво девојки. денес ми е 3 ден. доручек јаболка ручек макарони е сега е проблем за вечера . не сум љубител на благо па ме интересира дали некој ја има заменето тортата со салата и дали мора да се јаде се како напишаното
Pa probi samo kuhinsko cokolado dobro e da jades od nego za alergii bravo za tebe sto ne si ljubitel na cokolado jas so netrpenie cekam da jadam cokolado Dorucek 2 mandarini Rucek integralni makarani so tomato sos i salata od domati i kromid (citav deka pomaga za slabeenje ) Za vecera kuhinsko cokolado i toplo ladno ke si napravam Dali nekoj znae dali moze da se jade ananas vo ovosen den?
Денес за ручек јадев риба , за вечера кај 6 јадев околу три лажици павлака и една пиперка незнам дали згрешив... :/
Па до сега така правев или воопшто не вечерував, ама пошто сум љубител на млечни производи ми недостасуваше павлаката и затоа зедов малку .... прв прекршок после 38 денови , ваљда нема да се одрази на диетата...