браво за тебе а колку успеа да намалиш за 74 дена и колку овошје јадеш за овошниот ден? мене денес ми е прв овошен ден изедов еден портокал и 100г. сува брусница за вечера планирам јаболка . се плашам да не претерав со брусницата
Neeeeee jas na ovosen sabajle izedov 2 jabolka posle 1 portokal i 2suvi smokvi zasea sea planiram da jadam ananas i do posle sig pak ke jadam
Probaj za 2 nedeli ke imas rezultati sigurno mene denes mi 20 den sig imam izguebno 2 3 kg (posle 30 den ke se meram ) a jas sum visoka 165 a imav 64
Denes si kupiv vaga taka da ne izdrzav da ne se meram za 20 dena imam simnato 3.5 kg i nemam napravano greska sega planiram utre da mi e voden i posle sekoj 15 den pak voden oti sakam da ja drzam do 23april
а по колку време вежбате додека ја држите диетава? јас не можам како предходно после 40тата мин на орбитрек ми се врто свест
Девојки бидејќи денеска е тримир дали можи да го заменам протеинскиов ден со скробен бидејќи знаете дека денеска е посно односно скробен ден ве молам за помош
VodaaaaaaAAAAA i dobro pominuvam me faka kirza za glad ama izdrzuvam se tesam so toa sto utre ke jadam
здраво диеталки дали некој за скробен ден има правено плескавици од компир многу се вкусни јас сега само што изедов една