Претежно не јадам еднаш пример на 10 дена јадам. Ама денес ке јадам една бидејки сум пред добивање и страшна криза ме има фатено
Не планирам воден на држам бидејки со две деца цел ден на нозе не ке би можела,,а и не ми се брза со слабеењето , пополека
Ве читам редовно,и кога не бев на диета ве читав.. Ми бевте мотивација потворно по незнам кој пат да ја почнам..Никогаш не сум ја издржала до крај,ама се надевам дека овој пат нема да се откажам прерано.Во меѓувреме држев други диети,но брзо се откажував,и повторно се враќав на УН...Од секогаш имав вишок килограми, но откако станав студент признавам не внимавав на исхраната воопшто,и срам ми е да кажам ама од септември до сега качив 10 кила...Се надевам дека со ваша поддршка ќе успеам да ослабам,бидејќи летово ме очекуваат 6 свадби,и мотивација ми е да изгледам убаво на свадбата на мојата најдобра другарка,која е за два месеци...Значи не се брзам,ако треба ќе ја држам и подолго време,само да ги намалам еднаш засекогаш овие вишок килограми. Денес ми е 7ми ден (Јаглехидратен)..Колку што го сакам толку и го мразам бидејќи неможам да се воздржам од благо и тесто..До сега немам направено грешки,освен што се напив чаша густи сок во протеински,ама морав бидејќи ми се слоши и повраќав ,лебот уште првиот ден го исфрлив од исхраната, овошниот добро ми помина.. До сега добро поминав. Утре цел ден овошје.. Иначе да помини колоквиумската недела планирам да почам со некои основни вежби за телото,засега само пешачам.. Ви посакувам на сите успешно да ги симнете вашите килограми,и ве поддржувам. пс.Има една добра апликација за Ун на плејстор, има календарче на кое пишува кој ден ви е,што да јадете и има график за внесување на килограмите,кој ви покажува колку сте симнале.
Samo napred tuka sme da se motivirame i ima grupa na fb un dieta mk tamu se ostavaat poveke komentati i sliki moze da se prikluces i ti pozz
Jas neznam bidejki jas sum po testenitite i samo sosot si go menam A eve sto ima na net recepti za jaglehidraten den http://recepti.dijeta.net/category/un_dijeta/dan_ugljenih_hidrata/ Se nadevam deka ti pomognav
Samo napred, bas sakam da ja vidam taa aplikacija za UN dietata na play store , go imas tocnoto ime? Blagodaram.
Девојки дали ви се случува кога ке се измерите на вагата да ви покажува една бројка, по ден два друга. И претходно кога не држев диета ми покажуваше така и сега кога сум на диета. Разликата е во цел кг. Се мерам постојано на истата вага, вагата стои на истото место, никогаш не јадам толку за да можам да внесам цел кг јадење или пиење, а сепак ми покажува повеке кг. Не сум во ПМС, па да има тоа врска. Стварно не ми е јасно. Гледам дека сум ослабена, ама зошто да не знам дали имам 57 или 58 кг?
Најточно покажува вагата на празен стомак, поточно на сабајле, јас тогаш се вагам а преку ден варирам со кило две, дека јадеме пиеме нели,?
Женски диетава е топ јас ја држев и ослабев 10 кг со комбинација на трчање и вежбање.. Ама зимава си се опуштив со јадење, празници, гости итн и вратив 4-5кг Сеа од 1ви април пак ќе почнам да ја држам и исто да си почнам со трчање.. а за вежбање не сум прекината Така да ќе продолжам и да ве следам и да споделувам што внесувам во текот на денот Убав ден
Za kolku vreme oslabe 10 kg i so kolku pocna jas vezbam sekoj den i se priduzuvam.. koa me fake kriza jadam malku orasi i sum oslabneta samo 4kg
Колку време ја држиш диетата? Јас во првиот месец изгубив 5-4 килограми и после во следните два уште 5 кг. Нормално не можи веднаш, но супер си 4кг си изгубила, не се откажувај.. Јас после оваа диета држев и како режим пак нешо поврзано беше со оваа диета.. Кога те фаќаат кризи јади салати, пиј многу вода, чаеви, јади ореви, бадеми, лешници и тоа многу помага.. исто можеш да си земеш и кокосово масло насабалје и навечер по едно лајче за забрзување на метаболизмот.. а што вежбаш? Поздрав
Vezbam insenity tie vezbi so se za stomacni i vezbam toa sto e na internet 8min abs.. ama vezbam 5 dena mene mnogu mi e slab metabolizmot toa mi e golem problem.. odam po wc na sekoj 5 6 dena sea go pijam toa so zelen caj lovorov list i cimet ama nema nisto efekt a inaku ja drzam mesec dena
Немој да го комбинираш зелениот чај со ништо освен со лимон бидејќи може да биде штетен , јас го направив ама имам комшивка докторка и она ми рече во никој случај да не го мешам зелениот чај со други состојки а за метаболизам и ја имам спор мн спор па ми препорачаа да јадам суви модри сливи
Modri slivi nema tuka bidejki ne sum vo makedonija... http://www.sezadeca.com/zdravje-i-ubavina/5855-zelen-caj-cimet-lovorov-list Jas eve ova go pravam sekoja vecer