За да ти биде успешна диетата треба да ги држиш и водените денови после водениот ден почнав нагло да ги губам килограмите...водените денови беа мн лесни за разлика од тоа што мислев..ама ако неможеш да ги држиш продолжи со протеински иначе мислам дек тој ден 1 кг се губи
Zdravo pak i od mene po neznam koj pat pak ja pocnuvam dietata samo sto imam problem dali e mozno od zeleniot caj i od dietata da mi docni bidejki mi docni okolu 20 dena i se osekam kako prase poduvana
Можно е да е од диетата доколку овој начин на исхрана се разликува многу од начинот на кој се хранеше претходно. Доколку не се разликува многу и првпат ти се случува ова можеби треба да го бараш проблемот на друго место. Не знам дали може да е од зелените чаеви, но ако е корисно, имам читано дека чајот од магдонос помага во исфрлње на задршените течности ( и наводно помага побрзо да добиеш доколку ти касни).
zdr zenski jas pak da prasam vo proteinskiot den moze li za rucek da se zema dve przeni jajca a za vecera samo edno
Mozno e.mene od istata dieta mi se remeti postojano ciklusot.A i nekade procitav za toa.normalno e kako i so sekoja dieta
Hi dietalki imam edno golemo prasajne do vas se nadevam deka ke mi pomognite denes mi e 3 den od dietava i sakav da prasam posto sum vo plana za rucek da jadam pica vege so kupecko testo kolkav del od picata e dozvoleno i nemojte da recite edno parce ke se rasplacam
можеш 3 за ручек, 2 за вечера мислам или едно.подобро варени, ама можеш пржени со пиперки на тефлон. Можеш една пица да изедеш мала. или 4 парчиња, сепак ке си јадеш да се најадеш салам. Стај си кромид, домат, пиперка, маслинки, сусам, превкусна ќе ти е пицата.Можеш сигурно и потпечени лепчиња да си направиш. Инаку 3 ден е протеински, ти како почна прв ден кој ти беше ? https://www.facebook.com/groups/UNDIETAMK/?ref=bookmarks придружете се во групата има слики од жени пред и потоа, и се нејасно ќе си прашувате. И јас на почеток ништо не можев да сватам, ама со секојдневно читање таму, сега се ми е јасно.Со среќа.
Fala na odgovorot no 3 den ne e proteinski tuku jaglehidraten 1 den e proteinski 100 % bidejki drzenq mi e dietava i oslabev 12 kg za eden mesec
Pa se razlikiva bidejki nemav navika da jadam salata gi mesav obrocite ne vnimavav na nisto... a kako se prigotvuva cajot od magdanos?
Moram da simnam.15kg ..no se mislam dali da ja pocnam dietava zosto dojam triipolmesecno bebe...ima li nekoja doilka sto ja drzela dietava? Kako vlijae na laktacijata? Ve molam vasi iskustva ocajno se osekam so visokov kilogrami