Си мислела дека си почнала од понеделникот, а јс сватив дека одново од овој следниот понеделник ќе почнеш. Сподели што ќе јадеш, да имаме повеќе предлози. Ако сакаш де.
Е па значи грешка сторив дека јадев овошен микс. Ај нема врска. Со овошје згрешив. Добро е додека не изедам некоја пастрмајлија за доручек Да, ќе јадам покасно и од апетисаните. Кога повеќе ќе огладним. Тактички се јаде
ај ќе ставам некоја слика во другата тема и од претходните 2 дена и од кробен и од јх од ручекот ,и од денеска што ќе ручам и вие другите што сте на диета поделувајте да имаме идеи повеќе
Јас терам 26ти ден, - 3 засега, со релаксиран пристап кон диетата Се надевам на уште 5, ама ќе морам да ја прекинам за време на одмор, таму за 3 недели.
По правило треба и на овошен за појадок две овошки па оброк ко ручек и вечера и тој ден може евентуално јатки меѓу, ама јас секогаш си јадам колку сакам и шо сакам од овошје, чак и банани наутро, дури и без овошен ден сум ја држела после втор пораѓај и сакам да кажам резултати има и те како! А жени дали овде или посебна подтема да отвориме и да си даваме идеи за оброк преку слики и рецепт, мм? Јас денес овошје. Утрото кркав пола пепун, па сега праски и неколку кафиња испив. Вода не пијам многу, тоа ми е мана вечна, ама ете, со сила не можам. Со овошје компензирам. И кога и во која тема ќе прикачуваме слики пред и потоа??
Бубале мислам дека нема потреба за таква тема затоа што ќе оди во канта има две слични теми еве на пример во оваа може да споделуваме слики http://forum.femina.mk/threads/Дневно-мени-УН-диета.23619/page-4 а во оваа http://forum.femina.mk/threads/Рецепти-за-УН-диета.15536/ рецепти кои ги знаеме и често ги користиме
Мислам дека нема потреба од нова тема, онаа со менито посебната е слабо посетена и така. Идеи за јадење секако може и тука...
Навистина многу ун диеталки сме се собрале Прекрасно друштво Да си ја активираме темава и најдобро овде е тогаш да споделуваме идеи и слики со мени
ајдеее каков понеделник, можеш уште утре. Таман мене ми е втор круг, јас протеински и ти протеински ден, па да тераме заедно. Или ако сакаш викендов псиички да се припремиш, од среда тогаш
Хаха се од понеделник ич не чекај, колку понеделници чекав и не можев да се решам. У недела одам за Грција па што да јадм таму бе ? Тортелини со зеленчук дал ќе има, или веге пица да биде. Од горниот ручек од водата извдив малку и ќе си го пијам како супа превкусно е.
Vo pravo ste i dvete Pms me drma i mislev da se oslobodam od nego prvo. Na zeskovo i onaka ne se jade, ke ve druzam od utre. Ja razgleduvav i proteinskata, ama postojano so meso i jajca na zeskovo i plus bez ovoshje ne mozam. Se nadevam ova ke bide treta ama vozmozna i izdrzliva misija do kraj...pretodnite traeja samo eden mesec. Vo sekoj sluchaj ke imam dobro drushtvo, podobra motivacija zdravje.
Па јас планирам месец ипол да ја држам ако успеам толку супер ќе биде, за после ќе ја мислам. Ќе ти даваме идеи почни. Јас сум втор ден во циклус.
Утре? Значи денес си витамински и ти? Колку планираш за симнување и колку долго ја држиш веќе? Јадев прееска краставица, патлиџан и маслинки. Се чувствувам некако ослабена веќе. Стомакот ми се изгубил. Добро ми дојде ова чистењето на организмот.
Да и јас овошје денес а ја држам месец и пол скоро, некогаш овошен скокам искрена да бидам, а некогаш пак скокам јх и држам два три дена само овошје.. воден не ни планирам да држам А за резултати верувале или не се мерев сега и имам слизнато севкупно 15 кила рачунато од почетокот онаму зимата па ја прекинав... со бројки почнав со 83 па стасав до 73 минатиов почеток со толку ми беше а денес имам 68 63 ми е пред родилната тежина, а 59 ми е максималниот резултат од првото држење после првото дете кога се породив со 90+ кила и кои после второто дете ги достигнав пак и на неговата година имав 58