Да, и плус треба пак да се внимава на мешање на продуктите, да не се претерува, но нема ред на деновите П, С, Јх, О. Јас денес сум на овошен . Не го сакам овој ден ич, ама се тешам дека не сум воден барем .
Девојки, после вчерашниот одлично завршен воден ден денеска доручекот ми започна со 2 јаболки а за ручекот направив кајгана со печурки. Првин запржив кромид со лукче па ги ставив печурките (ми треебаше доста време да се запржат печурките оти беа од тегла, па водата дур да испари) и после ги ставив јајцата. Ова ке ми биде за ручек и вечера, а супа заборавив Еве ви слика како изгледа(ше) Нека ви послужи како предлог. Не знам дали е до диетата ама некако количински со малку се најадувам.
Prv den proteinski Pojadok banana Rucek jajca przeni, denes site vo temava na jajca sme osven Bubale Vecera nekoja salata. Daj kazete kako da pijam poveke voda, dosega okolu litar imam ispieno zorle. Edit: Nemam obicaj da slikam jadenja, samo pismeno ke davam izveshtaj.
Со среќа! И јас имам "проблем" со пиењето вода. Можам само да ти кажам никако не пиј сосила, колку можеш, толку.
06/90 скробен П:/ Р:компир пелен со сусам и сос со домати пиперка и кромид В:зависи како ќе сум гладна Жени јас сепак мислам дека најдобро е сликите да ги споделуваме во другата тема по прегледно ќе ни биде за да разгледаме и добиваме идеи отколку тука.Овде да пишуваме само м ? Што мислите? Сликата од денешниот ручек ке ја споделам во др тема да знаете да видите
Експериментирајте со храната, играјте со истата. Многу ви се монотони оброците, плус премногу малку внесувате. Внесете свежина за да бидете издржливи, резултатите ке дојдат, не се преоптоварувајте со тоа. Плус физичка активност. Резултатите се загарантирани.
Веќе неколку поста погоре се спомнува дека оброците се слаби. Ајде, ве молам, некој нека објасни што и отприлика колку количински би требало да е оброк. Јас само ги следам тие наведените правила Кајгана од две јајца со шампињони малку ли е? Друго ако имате некој предлог за оброците кажете. Јас со спремање храна за себе, за малата па и плус за мм и синко немам ниту време ниту желба да се посветам до толку на некое додатно истражување и експериментирање. Освен ако некаде конкретно не прочитам и /или видам. Физичка активност кој може, јас немам време во моментов, ама имам во план. Трчам по децата Засега не почувствував едноличност дека сум на почетокот, ама па и гледам што ми е најбрзо и најпрактично. @Tajnaotrovna како ти оди?
Зошто слаби оброците? Еве денес лубеница, кафе па ручек печени 2 бутчиња и морков плус салата домат краставицаи и супата и супер сум . Фопрва одам на плажа, ладно нес ќе пијам, павечер едно бутче. Сита еум, супер сум. Или јајца, 3 за ручек плус некој додаток со нив и доволно е. Сепак убавината на режимов е што горе долу количински и многу се јаде, колку сакаш. Сепак и 3 плескавици да е ќе те најадат,не верувам некој 10 да може да изеде одеднаш.
Не се ослонувајте на туѓи искуства И резултатот е индивидуален , сепак дајте време, па режимов трае 90дена плус 90 одржување за да дојде до крајните резултати!! Само напред Јасмина, супер ти оди
Dobro e @Sky-butterfly kako za prv den, se pridrzuvam na rezimot. Poveke voda ispiv od voobichaeno pa ne mi se jadeshe mnogu.
Прженици јас би одбегнала, едноставно. Исто и 2 варени јајца неможе да не држат сити, потоа се одразува и ни доаѓа цел фрижидер да го изедеме. Јас кога ја држев диетата во протеински ден имав обавезно риба/стек/телешко. Секој пат различно, секој ден експериментирање и желба за понатаму. Со секое јадење имав ОБАВЕЗНО салата. Супа може да си пригответе и домашна протеинска. Плус бенифиции. Оброци не се прескокнуваат. Скробен ден, грав, леќа, боранија, тиквички со ориз, пиперки со ориз итд... исто со салата. Јх. тестенини, најголем дел ги обожаваат. Јас не ги сакам и овој ден ми беше монотон и едвај чекав да помине. Бидете истрајни, упорни. Резултати ке има. Најважно е да бидеме задоволни од нас самите. Како ние изгледаме пред огледало, како се чуствуваме. Вагата заборавете ја на по подолг период, 3-4 недели се идеални за реален резултат. Сликајте се еднаш месечно. Визуелно, најдобро. Кој, колку ќе ослабне за еден месец, секој различно. И јас Имав над 100 кг и првиот месец ослабев 8 кг. потоа по 4-5 кг и дојдов до 64.
За колку време ги постигна овие резултати? Браво во секој случај. А за другото, може да споделиш што си експериментирала со јадењата, оти тоа што го напиша за секој ден посебно членките веќе го применуваат. Сепак повеќето овде се на почетокот од диетата и нормално ќе почнат со поедноставни јадења, па постепено ќе експериментираат.
Што ве нема денеска бе диеталки да не одмарате Што готвите што имате на мени денеска ? Мене ми е јх ден па правев веге пица (ќе има сликО ) и доручек јадев лубеница,за вечера нешто благце ќе видам што
За денес како втор ден имав златна мешавина со ориз варен само и печени компири и пола тегла цвекло. А утре пошто имам тестенини смеам да додадам и печурки малку?