Обично кога се вели за 2,3 дена или од Понеделник - изговор. Најголемата грешка. Тие слободни денови се искористуваат за да се стави во уста што ќе ни дојде на Ум. Плус 2-3 кг. Ќе дојде денот за кој сме си ветиле, повторно исто
Taka e, ne velam ne. Ama sto da pravam na gosti? Nema moznost za ditea, ne. Mozam da se vozdrzuvam od mnogu jadenje i mrsna hrana ama da ja drzam dietava ne veruvam.
Воздржи се од внесување на многу храна деновиве,не мешај благо солено цело време,пиј вода многу воедно оваа нека ти биде и подготовка пред диета
Ti blagodaram, taka ke storam! Pa drzete mi sreka,kqko sto napisav sakam da ja drzam dietava do 31 dekemvri.
Втор ден на мени Појадок: 2 праски Ручек: Посна грашок манџа полн тањир, салата и една кришка леб Вечера: Половина тањир грашок манџа и салата
П: една праска(не можам две никако да изедам) Р: три парчиња пита со праз Вја утнав)едно парче пита едно парче торта Знам дека треба или тоа или тоа ама јас од двете си каснав по малку
Добар деен. Кафе и една праска за сега, ручек планирам накај 3-4ч па вечерам накај 9 Ручек планирам пиперки со урда,печурки подзапржени и шопска. Вие што ќе имате на мени денеска
Јас сум денес на овошје: досега изедов само неколку суви сливи а за подоцна праски,диња по малку и порачав мм да ми донесе грозје.Не можам многу овошје да јадам па повеќе гладна ќе бидам ама ако... Туку да ве прашам :ве мава диетата на психа,јас секогаш кога сум на некаков режим или диета искрено сум нервозна,нерасположена
Добар ден и од мене. Вчера ми беше витаминскиот ден. Успешен. Воопшто не чувствував глад вчера, мада ми доаѓаше на неколку пати да земам да јадам нешто. Ми се вртеше хамбургер во глава (жими се одамна ми се врти а не дека некој љубитељ сум, го јадев еднаш во пола година), па потоа си мислев ајде барем едно смоки да изедам. Па потоа сакав житарки со млеко, па колачиња и накрај издржав. Ама и сето тоа не од глад туку од мисла за храна Денес ќе јадам исто што и Вики. Пиперки со урда, додуша се мислам да ставам и јајца. Баш ми се јадат млечни производи. Јас многу ги сакам а ете ми фалат во диетава. Сабајлево се мерев. Сеуште стојам на -4, во обем намалив некој цм плус. 21 ден од диетава ми е. И овака сум арна, и не ми е веќе толку за губитак на кг, дури се навикнав на режимот. Не знам за тоа одржувањето што да правам. Дали да се префрлам на тој распоред сега? @kristina.k ти си сега на одржување? Ако има група некаква да ме додадеш? @mareane и јас сум некако живчана. Ми беше ок до скора, ама сега ко некој закаснели пмс да ме мава. Не се сакам ваква. Можно е и да има врска со хранава, сепак не е разновидна, дневно ни требат и протеини и скроб и витамини да внесуваме, па можно е малку шок на организмот.
@Sky-butterfly имаш група на Фб за одржување. Zdrava hrana dolg zivot, членки таму се на одржување. Мислам им ја сфатив поентата,имаш 3 оброци и 2 ужинки,со тоа што доручекот мора да биде овошје наредните 3месеци. Намирници се мешаат,но пак се внимава како и што се јаде.Се фалат дека и во одржувањето губат по 2-3 кг или килажата им стагнира. Јас недела дена пауза,т.е дебелеење.Одмор,роденден на син ми...и сега ми е страв да се качам на вага . Но денес продолжувам,не се откажувам,морам до зима уште барем 5 да симнам.
Во петокот бев на роденден а у сабота свадба. Вчера у недела бев само на јогурт заштон ми беше одвратно од пиењето у сабота. Денес си идам со протеински ден. Немам такви дешавки у блиска а и у далечна иднина така да пак ке се вратам у ред! поздрав
@Sky-butterfly планирам од утре на одржување. Со страв, многу брзо враќам килажа. Ќе те додадам во групата на фб. Не се придржуваат кон ун одржување, повеќе кон здрави и едноставни оброци.
Можеш и зеленчук да јадеп без сол и масло, само со оцет. Со што е смутиво, јас овие 2 дена тотална утка