Печено ќе ти биде повкусно стави и зеленчук морков кромид зачини и испечи под фолија па после без за да порумени ако парчето е дебело пресечи го на пола за полесно да се испече.
Девојки јас стартувам од денес, пред некоја година загубив 15кг со овоја начин на исхрана, ми треба и сега. Значи појадок рака непечени сушени бадеми. Ручек риба со.салата. Ајде да видиме!
Со масло без вода со фолија така ? Додади томатело и шампињони има прсти да излижеш. @Mariangel на фб во групата ли си ? Ако сакаш ќе те додадам во ун па гледај таму. Може и да ме прашаш што сакаш.
Денеска овошен и јас утнав.Си направив салата и со салатата 2полнети пиперки и........А незнам што ми стана дали прегладнета од школо.А си ветив дека нема да прекршувам а и вежбам.Утре ќе морам да продолжам со протеински ути ако одам со овошен во саботата се и сешто ќе изедам петок е подобро ќе се маам по град и нема да згрешнам.Не ме карајте мн за грешката ветувам дека нема да се повтори ова.
Во јх ден за вечера можеш нескафе место благо .. и ред црно чоколадо ..во др денови можеш макиато во протеински едно само...или еспресо без шеќер и турско нормално тие две секој ден колку сакаш
Многу пати до сега ја имам запичнато диетава ама не ми иде. Кога ја држев оваа диета не го држев денот со овојше зашто ми е слаба крфта и до сега 4 пати се имам онесвестено од диети што сум држела иако ми викаат дека немам потреба од тоа но сепак мислам дека е до спихата.Па сакав да ве прашам дали можам да ја држам без тој ден ќе има ли влијание? И секако сакав да ве прашам бидејќи до 22часот можам да издржам после тоа барам нешто за грицкање, па ме интересираше дали смоките дебелеат, двопекот, тие рипчињара грицките дали можам да ги јадам навечер?И сакав да ве прашам дали кари сосот и павлаката дебелее бидејќи без нив неможам да си замислам ручек.
Рипчињата и смоките не се дозволени а за двопекот мислам може наместо леб ама едно парче. Смоките 100 гр. имаат 550 калории. Премногу е тоа. Кари е дозволено а павлака не.. како неможеш денот да си го замислиш без павлака, со што ја јадеш освен со стек и тестенини
И ја мислам дека е најдобро хахаха но гледам дека смоките повеќе дебелееле отколку една плескавица да изедеш.
Ајде да ви се пожалам може полесно ќе ми биде. Денеска 2 ден се добро почнав за појадок 2 јаболки, за ручек 2 полнети посни пиперки со ориз и салата, ама сега кога станав од спиење што имав една криза за благо додека се исконтролирам изедов се благо што има по дома Од утре ја почнувам пак од прв ден, исто како да не сум ја држела бидејќи денес ептен ја оплескав, и ветувам дека ќе ја издржам без прекршоци, ама никакви прекршоци
Продолжи со Јх ден нема врска, гледај да не ти се повторува често..нема потреба да ја почнуваш од почеток
Во јаглехидратниот ден за вечера може ли кроасан? Штом може торта мислам дека нема да е проблем кроасан или грешка сум?