Денес закаснав со ручекот, во 5;30 јадов, сега за вечера многу брзо ми е во 8 пак да јадам нема ни да ми се јади.. шо да правам?
78 , сабајлево се мерев 74,6. Денес овошен, 8ми ден ми е. Премотивирана сум, со вакво темпо ако се слабее ихииии... Ем јадиш ем слабееш. Ем дојам, и млекото не ми е намалено. Крајна цел ми се 72 тежината пред да останам бремена, ама изгледа ќе терам до кај 68. Поздрав
Jadki do 100gr nepeceni i nesoleni, pecurki nepreraboteni. Jas jadam soleni i pecurki na skara koga mi se jade i pak imam rezultat. Vo sekoj slucaj ako mozes podobro.surovi da.gi.jades
Денешниот витамински го претворив во јх, нозе ми се тресеа и јадев благо :/ не многу,ама сепак го рачунам за јх. Се истрпев на работа многу изгледа,па.. Инаку 8/90 и -3 кг 77кг веќе. Одлично. Режимов сакам да го практикувам највеќе затоа што имам диспепсија,па ми одговара немешањето на продукти. И покрај грешкава денес,не прекинувам. Полесно ми е кога ќе си кажам ете.
Омилените панталони-широки. Тренерките-широки. Хеланките-без виснати спојлери. За 10 дена само,убавинаааа А,не ја држам толку строго. Мешам. Кога немам за вечера тоа што сум јадела за ручек,јадам друго, и тоа само во скробен ми се случува. Тоа ми е грешка само,ама ми го јадат ручекот дома па се снаоѓам Во другите денови си терам по правила без проблем. Денес д:мандарини р:грашок со некое компирче ( 80:20) салата и бел леб (немав тонус) в: компир салата Има некој друг овде или само јас си пишувам?
Јас денес ми е 12 витамински ден .. не се имам на вага качено а и не осеќам нешто да имам симнато. :/ грешки само со кафето, го пијам со малку млеко од бадеми
Jas, 32 den. Prekrsuvam so kafe so seker, ne mozam inaku. Nitu ednas nemam vecerano, docna mi e rucekot pa vecerata obicno salata. Ponekogas koristam i przeno: riba, kompircinja..za sega se nemam vagano inaku 2 konfekciski broja imam namaleno vo obem
Знам дека е различно кај секој организам , ама кога виде разлика ти , после колку време? Иначе имаш одлични резултати за месец дена , бравос
@pufi-cufi И повеќе од доволно. 4кг на месец е предобро!! за 3месеци-12,13 ухууу Не се осеќаш намалено, но како и кај повеќето, после водениот нагло ќе паднеш на килажа. Се надевам и јас исто ќе бидам
Абе и 15 кила да се во цела диета ќе бидам задоволна ,ма да треба да ослабам барем 30 кила не се жалам, полека ќе биди.. Ајде не се откажваме