Јас од денеска почнувам со диетата висока сум 172 и 64 килажа,18год сум ,имам ја држано оваа диета и пред тоа ама само еден месец тогаш бев 69 и симнав на 62 ама и не до толку строг режим се опуштав малку повеќе,ако има др девојка што започнува од утре слободно нека пише ,во друштво е подобро
Дoручoкoт,ручoкoт, вечерaтa Вo кoллку чaсoт ви се нaјчестo? Кaкo гo издржувaте денoт сo течнoстите? Се чувствувa мнoгу глaд? Јaс пoчнaв ,ден 5 сегa имaм -2 кг Ми дoјде вчерa кризa зa хрaнa имaм -_- А дa и зaпек a мнoгу мaлку јaдaм
Јас ден со течности прескокнав последен пат кога бев на ун,подобро да продолжам со протеински отколку да се згрешам на воден и да каснам нешто што не треба.Ако имаш волја се издржува,кафе,чај вода и легнување порано Зошто јадеш малку? Јади толку колку што мислиш дека е доста за да те засити да издржиш до нареден оброк...пиј,чај и вода меѓу оброци.Си почуствувала синоќа глад затоа што сигурно минимално имаш јадено додека ти бил витамински ден
Јади суви сливи за да не дојде до опстипација, не се ограничувај на храната и јади толку колку што тебе ти бара телото. Преку овој режим слабееш со балансирана храна, а не со гладување. Држи се до редоследот но немој толку ригорозно да и се посветиш,после завршувањето, со самото враќање на стариот начин на исхрана ќе дојде до јо-јо ефект кога ќе се опуштиш максимално со се што сега го гледаш како "забрането" Моја познаничка ја држеше,ослабе многу, но ептен строго по правилата и вчера се видовме ми вика косата почнала да и опаѓа Затоа јас се водам по режимов али си јадам и печени пиперки со многу салата во овошен (витамински) , банана за доручек,два пати бел јадев,пилешко во кари сос(со павлака е мешано) и пак се чуствувам убаво и олеснато. Значи сами напрајте си редослед, не се водете само по искуства на другите, не сме сите исти.
Денеска прв ден - протеински д: едно јаболко р: супа, 2 јајца со марула салата , едно парче сирење , едно парче леб За вечера планирам едно јајце со салата , а и пијам могу вода измеѓу оброци. Моментална килажа 58 а сакам да стигнам до 53
A supa pies li so rucekot na proteinski den? Bez rezanci..moze da e od promena..mene naprotiv mi se regulira stolicata
zdravo i jas denes se resiv da pocnam ...dorucekot mi bese vo 12 i 39 edna banana,rucek vo 17 i 30przeni piperki so urda i domati...sega za vecera od ova neostana so bi mozelo kako zamena...i dali voopsto ivoj den mi e po un dietata ako ne e davajte soveti vi blagodaram
Преполовена ми е количината на јајцата па затоа мислам дека нема никаква грешка, и од јајцето жолчките не ги јадам фала во секој случај
1/90 и веднаш не успешен сабајле две јаболчиња..ама домааааа додека јајцата си се вареја си апнав баничка чоколада..изгледа од утре ја почнувам
Ехх јас па си помислив дека заедно ќе ја почнeме , ама еве ја и Delvi ни се приклучи. Почни ја од утре , без гајле , и гледај да се придржуваш до правилата
1/90 Протеински Д:една калинка и кило вода Ручекот еве го подготвувам 2 варени јајца со кечап ги јадам онака небива,супа и зелена салата,во меѓувреме јадев јаболко и краставица да заситам глад
Има предобра група на фб и мн активна од телефон сум неможам да се снајдам да копирам,па која ќе посака ќе се снајде сигурно да ја најде,Ун Диета Мк
Денеска ден 2 - Скпробен д: една банана р: 3 помали варени компири - салата , марула салата , една кришка леб-тонус в: планирам пак некоја салата и еден компир Околу 2л вода имам испиено од сабајле до сега
Едно прашање, се надевам до вечер ќе наидам на одговор Ручек имав ќофтиња во томатело сос (многу ми се јадеше сирење со комбинацијава, земав едно малецко парче грешка,нмв) арно ама за вечера не остана. Толку било планирано мајка ми вика, за еднаш И сеа вечера што да јадам ? Салата со стек една опција, салата со туна втора, или трета- само салата ?