Можиш така да ја изедиш супата , во тестенините и пицата можиш да додаваш се што спаѓа во неутрални намирници . Во јх не треба леб
a kako salata mozeli da se jade od taa slata so e so morkov karfol piperka...varena zacineta so sol ocet zejtin....
Може, ама поретко. Подобра варијанта ти е свежа салата. Сега барем имаш избор на зелена салата колку ти душа сака
. СЕ збунив со јх мислев на скробен ден дали мора или може да се изостави леб од сега црн. Девојки кај што ве читам и се бодрам.Вчера рецептот за леќата кој го направи беше фантазија. Го изедов со парче црно лебче. Е денес да ви кажам како ќе го направам ручекот но дали е подобро да вечерам од него или баш мора благо нешто. Јагленигидрати Д: 2 јаболка Р: Макарони варени на страна. На малце масло пропржувам да омекне модар домат и лукче малце да не се осети, па му се додава доматно пире,оригано и босилек. Тоа да се вжешти ептен и го мешаш со макароните. В: планирам од ова да си остам + 1 ред чоколадо за готвење. Можда ќе поткаснам и некоја вилушка салата.
@lilo Можеш за вечера, пола порција, и две коцки чоколадо пример. Јас ретко јадам благо за вечера обично пола од ручек и во јх ден ми е. Ме настрви многу едвај чекам и мене јх ден да ми дојде овој рецепт да го испробам А да прашам јас коштани варени кога се јадат?
Или сирење или јајце двете заедно не одат.. ако се одлучиш за сирење трогаш јогурт...ако се одлучиш за јајце тогаш супа позз
@LadyinBlack21 Наназад по странициве скоро сегде е 1јајце со сирење комбинирано ? Преполовена количина нели,така е и објаснето
Не треба да се меша, но во право си така е пишано и тука на првата страница и во книгата..но гледам многу членки не мешаат па затоа напоменав..иначе кој ден ти е? колку си во минус?
@LadyinBlack21 25ти, се немам мерено но се осеќам намалено,гледам по облека. Со бројки решив да не се опседнувам само ќе се разочарам ако не е по мое тоа што ќе го видам на вагата. Не ја држам премногу строго (правев некои грешки) но, битно ми го среди организмов, од здравствени причини најмногу ја почнав. После водениот ќе ви пишам колку сум ослабела. Ти ги држеше водените?Како издржуваше?