3ден јаглехидратен вчера-преубав.За доручек цеден сок од 2 цитрони за ручек пица, за вечера чоколаден пудинг со плазма,antioxidant bar од виталија, и едно мало колаче.Денес овошен ден.Три банани, три мандарини и за крај смуди од пола банана,малку сушена брусница, малку вода,малку суво грозје и една јаболка,ленино семе едно мало лажиче и мало лажиче чиа семе.Го завршувам денес денот малку гладна.
@blondinka0530 подобро гладна,него ли со грешки како мене јас цеееееееел ден добро терав,на крај не знам што ми требаше да каснам макарони со павлака и туна (мноогу малку туна,ама сепак макароните..) . Пусти стрв! Ајде па овошен и воден ме чекаат,ќе се искупам несвесно го правам ова, а не сакам верувајте.. Од тој стрв и кг си се накачиле не од друго.. Ух!
Ајде само напред.Ќе ослабеме екстра . За нова година ќе бидеме најубави. Денес ми е 4-ден овошен па да видиме како ќе биде.
Избегнувајте банани,посебно не за доручек во првите 3 дена за овошен ден ајде некако може 1-2 ама не повеќе
Зошо ма Вики ? Ти уште ли слабееш ? Јас ќе си ја држам диетава еден месец ама без овошен ден. Само неможам да се одлучам да почнам. Боље ишта него ништа.
Ги држев сите три водени и еве втор круг сум и првиот воден од овој круг го држев...јас ги држам само со вода бидејќи така е правилно! Но ете исклучок прават за кафе и чај и да ти кажам право полесен ми е водениот од витаминскиот незнам зошто не се плаши од водениот ден ич...среќно!
Затоа што е покалорична и една до две банани на ден е сосема доволно Не слабеам за најмногу една недела ќе почнам пак
Абе знам ама па и другите овошје не се без калории. Ајде почни може заедно ќе ја држиме. Јас брзо се откажувам колку сакаш уште да олабеш ?
Не дека не се ама прогуглај за банана јас оваа го знам одамна затоа што со години само ун диета практикувам а и искуство со други нитриционисти знам дека банана треба да се избегнува. Да си кажам оа кој како сака Ме чека слава па спремајќи ќе се згрешам зато не почнувам сега ако си за од 10ти океј ќе се дружиме
Знам дека и грозјето е многу калорично затоа се јаде мали количини од нив. Една банана има 100 калории отприлика. Важно овошје е де хахаха. Јас ќе почнам ама сигурна сум дека ќе се откажам брзо. Ама и деновите може ќе ги менувам. Никако дисциплинирана неможам да бидам.
Како сум ја истемпирала диетава, баш на 31 декември треба да ја завршам, ова као случајно Последниот овошен треба,ама секако нема да биде само овошен Туку,имам една апликација во тел. и кога треба да ми е воден пишува и овошен и воден во ист ден Е како така? Тогаш според ова покасно од 31 треба да завршам.. И, дали може да ги сменам деновите, во понеделник треба да сум воден,ама да бидам утре па во пон.овошен ? Пошо дома сум,па ќе го изгурам некако @LadyinBlack21 што ќе ме советуваш ти? Би се намалиле ефектите ако ги заменам ? Мерак ми е ете воден да држам, ама како што сум на работа до 9 навечер понеделник а околу мене кафани и сендвичари.. Т'нко Ќе си ги сменам,а?Ајде ништо нема да се деси страшно..ваљда
Nemoj da gi menvas , mene denes mi e voden od 7 do 7 sum na rabota i ne se predavam ke se izdrzi eden den e
Вчера протеински ден.За дорчек / (не стигнав), за ручек 3ќофтиња со парче леб, за вечера исто плус 2 чаши јогурт.Денес скробен ден, За доручек цеден сок од лимон и портокал, за ручек парче леб со ајвар додека да биде ручекот па ручек тањир ориз со спањак зачинет со лимон , за вечера планирам пола од ручекот без лебот
Деновите не се менуваат..нажалост...ако сакаш да го држиш држи го кога ќе ти биде..иначе џабе ке е...ја би те советувала денови да не менуваш зошто не се менуваат ПРАВИЛО е а за воден одлучи си сама дали ќе го држиш
да ..Од искуство ти кажувам...резултатие се прекрасни...последиците не дека не би ја држела повторно да треба ...ама сите од главата си патиме ајде да не ве демотивирам ..само напред