Јас од ко знам за себе појадувам овошје и ми годи овој режим, а хроното ја проучував, она јадење од сабајле без кафе за почеток не можам и не. Пробај види како ќе ти оди
Isto isto (za kafeto) Te citam si oslabela mnogu od Un,taka? Za soveti .....super E sega jas prebaruvajki po netov vidov deka treba da izbegnuvam j.hidrati, a vo Un ima I takov den neli? Pa neznam sto I kako bi smenila za toj den, jas moze da jadam jh ama pozelno e toa da ne bide cesto.neznam kolku si zapoznaena so IR.konkretno vo mojov slucaj organizmot konstantno mi laci insulun a nemoze da go trosi.....
Не сум за тоа запознаена ич искрено, па затоа најдобро со специјалист кој те води, веројатно имаш, советувај се за унот. Да избегнуваш јх но не и да ги исклучиш целосно ваљда? Вака на 4 дена ќе ти доаѓа јх да јадеш. Инаку да ослабев над 30 кила кои ги добив во првата бременост, па од тогаш уште две деца родив со над + 30 кила бремености после кои се придржував само на овошје за поручек и искрено после оваа диета намалив со благото самиот организам не ми бара ко порано и навистина сведок сум дека ефектот е траен. И кафе со млеко и шеќер секој ден пиев и уште пијам
Jas ja drzam un edno 10 dena. Sakam da prasam skrob dali se mesa ili ne? Toj den nekako mi e najtezok..
30kg oslabe od eden ciklus od 90 dena? Jas ne mozam da se otkazam od neskafe za dorucek... kazi mi zamena moram da oslabam. Skoro se porodiv i mora do naleto da simnam nekoe kilo.
Да да мила, еден циклус и продолжив овошје за појадок, а нескафе со млеко и шеќер пиев стално,јадев банани, пет јаболка или кило диња, значи не само две. Грршки имав нормално по некоја ама тие трудничките плус 30 кила ги решив трајно. Уште две деца родив со по 30 кила плус и сега на 11 месеци од третово дете ефектот од првиот пат уште е видлив. Ајде почнувај те поддржувам јас тука сум за се
Prasanje....dali moze da se jade supa so kinoa ili heljda i drugi zrnesti raboti kako proso, oves? poso ova supava ne znam.bas kako da ja praam a samo so k9cka ne mozam da pijam. Imam edni od vitali kao prirodni pa zatoa prasyvav. Tie ne se ona bas tipicni supi kako magi ili podravka. I sto uloga ima ova supava? Ah se tokmam da ja zapocnam celosno izgybiv volja veke ...
Zdravo, jas sum nova i taze porodena sakam da zapocnam so dietava, imam samo nekolku prasanja za poiskusnite dali moze da se pie kafe so seker? Dali moze nekoj den nes da se napies so mleko i seker ? Dali mora 2 ovosja da jades za dorucek?
Кафе без шеќер , нес можи во јх ден за вечера. За овошјето јас јадев по едно големо јаболко некогаш ,две ми беа многу , или три мали мандарини ама од оние најмалите или една банана , обично то ми беше поручек.
3/90 Jx den Pojadok krusa Rucek spageti so kecap i lut bukovec Vecera 1 tolumba i 4 kocki cokolado. Pocni-prekini, nedisciplinirano poslednite.3 meseci odkako se porodiv.. Sega dlaboko vo sebe osekjam deka sum podgotvena psihicki. Trpeza polna , sva i svacega. Isto kako da e prazna,ignor. 15 kg cel.. Edit: Ja drze li nekoj dietata? Na fb ja sledam, ne pisuvam bidejki ima clenovi premnogu negativno nastroeni...
Може ли некој да ми предложи храна за протеински ден, секој пат се откажувам на него.Не јадам месо и избегнувам многу млечни производи , а само белки од јајца не ме држат цел ден.
Немора да јадиш само белки јади цели јајца , исто можиш да си испржиш изварка со пиперки и домати, или јајца со пиперки и домати и сите неутрални намирници...
@♡BuBaLe♡ Јас сакам да ослабам 8-9 кг. Ајде те молам пишувај посебно за деновите што и како јадеше, дека вака монотона ми е кога ја читам а немам идеа. Не брзај, пиши ми кога ке имаш време. Верувај не можам цела тема да ја читам за да препишам некој рецепт. Фала ти.