Искрено не ни мислев дека смее ама да си прашам хахах, пицата без кашкавал ми е meh па затоа А кисели краставички како салата може да се јадат?
zdr devojki dali ja ima nekoj drzeno dietava bez fizicka aktivnost i kolku kg oslabnal i za kolku meseci?
јас од денес конечно се решив да ја држам луге страшно се здебелив почнувам со 83 кила 1 68 висина денес ми е прв ден и почнав со јаболка . ручек салата и две варени јајца вечера пак салат и едно јајце.
@minne992 so sreka, ke se druzime. Mnogu malku jadenje. So jajcata napravi si barem supa. So mnogu malku hrana em ke usporis metabolizam em ke se otkazes so golemi restrikcii. @S0A0N0J0A0 ,najdobronamerno ne se potpiraj na tugjo iskustvo. Dodeka listas i prebaruvas pominale X denovi. Pocni so dietava, so sigurnost ke imas rezultat. 3/90 Jx den Pojadok ananas Rucek spageti so kecap. Zacineto so lut bukovec i origano. Spored kniga vo Jx den imame izbor. Dali blago ili polovina od rucekot. Jas izbrav da si napravam polovina od rucekot za vecera. Po blago ne sum strvna a spijam po 2 3 casa i da ne dobijam nagon za hrana. Aktivnost deneska na sneg. Ke se pesaci eden cas po ugornica. Najbolja aktivnost.
Zdravo na site jas ja drzev lani 60 dena i oslabeb 8kg,e segame interesira dali nekoja trudnica ja drzi oti sum malku trudnicka i primam hormonski apcinai inekci i se poduv od niv
Ајде друштво се пријавувам и јас од утре почнувам. По незнам кој пат веќе ама од утре сериозно и со ваша помош се надевам нема да се откажам. Со среќа на сите диеталкички
Еве и јас планирам пак да се вратам на диетава од понеделник ,убаво си стопив некое килце пред нова година
Срцки и јас почнувам од денес ... Само не знам колку треба да има минимум и максимум размак меѓу оброците ?
Јас се добро си ја држам диетава еве денес веќе 12 ден, но проблем ми е благото во јх ден бидејќи не сум сигурна колку количински треба пр. вчера јадев баклава 3 маали парчиња и мислам дека е многу и сега изгубив волја бидејќи изедов многу благо и се ми отиде во вода. Имам искуство со диетава од пред 3-4 год. ослабев многу ама никако не можам да се сетам колку благо конзумирав. Ајде пишете пример вие што јадете и колку
Еве мене со -6кг , вака така празнициве ги издржав измешав малку го пореметив начинот но колку толку се држев до диетава. На нет има многу рецепти за диетава , така да супер ми е. Денес ми е протеински ден. Јајца не сум јадела ич во диетава денес нешто посебно ми се пријаде така да за ручек тоа. Иначе во обем сум стопена , нема човек што не примети и не ме праша. Со среќа на сите.
4/90 ovosen den. Prv krug zavrsen uspesno !!! Denes na meni 2 banani, 50gr indiski orevi i bademi. 2 mandarini i 200 gr ananas. Bev vo tineks sega. Se naoruzav za utre sveza bukovka. Ke ja podgotvam so kromidce i losos. Prevkusno !!!! @♡BuBaLe♡ , sekoja cest so tolku blago si slabeela. Vazno e da bides vo kaloriski deficit za da se slabee. Blagoto ima premnogu kalorii,vo edno cokolado ima 1.200 kalorii. Zamisli 3 cokoladi naednas toa ti e ednakvo na polovina kg plus !!! Ne e sekoj organizam isti, sekako. No celta e da ja sredeme ishranata vo red, da nameleme kolicinski i dodeka sme na Un i potoa von Nea. Sekoja cest sepak. Jas koga jadam blago zemam 1 lenta od cokoladoto pr. I edna od crnoto. Tolku.
@zeka баш во овој режим калориите не играат улога, туку комбинирањето односно некомбинирањето на врстите храна која води до промена на организмот! Буквално за јх сум си имала т.н. благ ден, сум јадела благо колку ми држи Резултат има
@only44you , mislam vo grupata pisuva na sekoi 5.5 casa .. Jas toa pravilo ne go sledam. Pojadok, rucek i vecera mi se prilagodeni kako sto mene mi odgovara..pojadok vo 9, rucek vo 13 i vecera vo 18. @♡BuBaLe♡ , sekoj so svoe iskustvo i mislenje. Za mene igra uloga nemesanje na hranata plus kaloriski deficit i fizicka aktivnost. Ako bese taka site ke ja sledea ovaa dieta i ke bevme site slabi.
@zeka досега кој ја држел ослабел трајно. Сега нормално игра улога и хормонски статус или други состојби на организмот, не смее нели секој на вакви режими да се изложува, ама од искуство лично и многу други кои ги знам или сум ги сретнала низ фб групите за поддршка, успехот е 100%