За печење не мора и многу масло ,јас на масло немерам ниту пак се придржавам кон таа една или две лажици масло на ден. Можеш од вечер да го оставиш стекот во маринада со сенф,сол,бибер,кари,масло и малку лимон цеден и да го печеш во релна или ако имаш грил тава уште поубаво превкусен е
Од утре стартувам,се решив Слики од згодни типки симнав 100, нај мотивација се И вага утре ќе си купам, да си се радувам. Таман и да готвам ќе научам,нема мајка да ја гњавам Ќе се дружиме.
2 krug !!!! 8/90 Ovosen den Na meni banana, mandarina, indiski orai, ananas, kivi. Denovite poleka no sigurno se zgolemuvaat a kilogramite pagjaat !!!!
Еве ме и мене, почнувам со вас, вишок има и не е само од празниците. 1/90 Доручек: 3 мандарини ( знам дека треба 2 ама малечки беа и глад ме фати) Ручек: Печено мисиркино месо со печурки, марула со домати и супа. Вечера: Пола од месото со салата.
Прв ден издржан со ситна грешка. Ме фаќа многу криза за благо ама не земам барем тоа. Се тешам дека трет ден брзо ќе дојде и ќе уживам во торта
Дечки денес требаше да ми биде овошен ден, но ич не ми беше добро и не го држев си јадев што сакам. Е сега утре по правило ми е протеински ден па сакам да ве прашам дали да си го бројам како прв ден или како 17 ден што треба да ми биде по правило и дали тоа што денес јадев што ќе ми дојде ќе влијае на понатамошната диета. Правите ли и вие такви киксови по цели денови или јас сум единствена, многу ми е криво сега
Се одјавувам со вечерата, и либево го ставам на ун. Направив мал кикс, каснав пуканки малце дека на кино ама за прв ден добро е.
Od deneska 3et. Krug !!!! 9/90 Proteinski den Pojadok 1 banana Rucek pastrmka so pecurki. Supa i cveklo salata Vecera istoto od rucekot. Vo celi 2 kruga vcera posle 23 pogresiv !!! Nemav napad na glad no mi bese zadovolstvo i zatoa kasnav porcija stek i salata !!! Odsega odime bez greski !!!