@Sweet girll Ако за ручек си јадела полна чинија грав, за вечера пола чинија, ја преполовуваш количината. Или во протеински, ручек 2 парчиња стек, вечера 1 парче. Вака мислиме
6/90 Доручек: 2 круши Ручек: печени компири со салата Вечера: планирам пуканки, мислам дека може во скробен? (За 2ца е ова да не ме карате)
И да е за еден не е многу де јади колку ти се јаде не се прејадувај само. Пуканки мислам дека е јх за вечера иако не ми е јасно како,јас ги јадам во скробен ама поретко... @Верче4 јас од понеделник планирам да почнам
Mozis vo ovosen den da pies svezi domasni sokovi a za voden den mislam deka i nema potreba da go drzis ama ako go drzis samo voda cel den treba
Za 1 nedela od dietata predobro se cuvstvuvam i polesno mi e i vo stomakot.Sve ke bidi samo trpenie i zelba
Ајде ќе почнеме заедно, ќе се мотивираме јас прв пат ќе бидам на ун па помош ми треба што да се јаде со што да почнам.
Јас и до сега гледам да се придржувам ама не ги терам деновите по ред. Од понеделник ќе почнам како што треба,темата е активна има членки што се на ун,така да ќе се мотивираме. Доколку ги сликате порциите со јадење да ги ставаме сликите во другата тема за ун рецепти па така ќе добиваме идеја за оброк
Помина и денешното јадење, успешно! Туку јас сакав друго да прашам. Сите ми викаат дека нема да ослабам со диетава. Ме демотивираат ептен. Згора на се 5 дена вагата не мрда. Со таа на Жан Митрев за толку време 3кг најмалку слабеев. Висока сум околу 168 а имам 66кг. Целта ми сњ 58 до 60кг. Реално не изгледам дебело знам. Таква ми е градбата што вишокот не се забележува ама не е тоа што јас го сакам. Да продолжам со режимов или ? Многу ми значат вашите мислења, ептен сум демотивирана.
12/90 денес овошен знам по некоја ситна грешка да правам но ништо страшно сепак несе откажувам -3 кила сум и добро е за сега денес јаболка портокали,мандарини , една рака ореви и можеби банана
Spored mene dietata na zan mitrev tesko se izdrzva a i realno voopsto ne e zdravo da oslabis 3kg za 5dena.Jas bi bila zadovolna i so 1kg nedelno.Mislam da prodolzis so ovaj rezil,stvarno se slabej,ako imas plus nekakva fizicka aktivnost uste podobro..I ne e moralno da si bash -10kg od visina,ako e taka jas bi trebalo da sum 54 i tocno 10kg da oslabam ama nejkam.Zadovolna ke bidam i so 58-9 Po vtor pat ja drzam dietata i sum prilicno zadovolna.Zasega ne se imam mereno zatoa nemozam da ti kazam rezultati samo polesno mi e mnogu so ovaj rezim.E sega ti kako so mislis taka
Со среќа! Доручек не спремаш, сите 90 дена јадеш 2 исти овошки. Ручек можеш стек да си направиш, или батаци, салата обавезна и бистра супа без резанци. Вечерата иста како ручекот но преполовена и без супа
Значи ако почнам утре со две мандарини не треба да менувам цели 90 дена пример портокал? Стекот печен и салатата со сончогледово или маслиново треба да биде? Сол смее да се користи? Не смеам ни интегрален леб така? Утре почнувам па цела сум збунки. Фала ти најмногу