За да не ве буни протеински ден кога супа кога јогурт,еве слика Јас супа не пијам никогаш,ми се гади од неа
Суви сливи јади. Јас кога ја држев УН секој ден возев точак и немав проблем со запек и фино си ослабев 20кила.
1/90: Појадок-2 мандарини Ручек:една полнета пиперка со месо и домат, едно парче леб и парче сирење Вечера:половина пиперка, пола парче леб(ова мислам грешка ми е), малку сирење Имам грешки како за почеток освен лебот за вечера?
@My name Или месо или сирење, не двете во иста комбинација ! @Верче4 Јас варам обична пилешка супа и ја процедувам, ја пијам само течноста. @minne992 Спанаќ со ориз (ако мислиш со ориз) во скробен ден, како додаток во салата можеш секој ден
8/90 Доручек: банана, круша, јаболко Ручек 100 гр бадеми, банана, круша, 2 киви Ужина супа од морков и брокула Вечера: зелка салата со маслинки. Денов пројде добро е се држам, да признам не ми е омилен.
Првиот овошен ден не го преживеав а двата други со задоволство ги чекав, да си каснам онака бадеми и ореви Најдобра диета, или како што имаше некој пишано, дието те сакам
Малку надвор од темава ама да ве охрабарам ....После два круга на ун нормално со пауза измеѓу од 114 кг завршив со 69кг Не се откажувајте никако..ќе има кризи и се , но чувството пред огледало кога ќе се погледнете нема цена !
Два пати у првиот круг на почетокот измешав скроб (не знаев дека не смее, ако се рачунаат за грешки) иначе друго ништо, а вториов круг безгрешен ми беше хахах
Ајде ќе биде чим ја со 114 кг успеав може секој, сега кога ги гледам старите слики не се препознавам , плус се прашувам како сум шетала така по улица хаха...Не се секирај и сведи ги грешките на минимум , колку можеш толку..кој ден ти е?
11-ti den mi e denes i mi bese denes ovosen den , no vtor den menstruacija, so ogromno krvarenje i strasna glavobolka, pa morav da kasnam nesto, ne se izdrzuvase
Поминаа 11 дена... Овошните денови ми се тешки, но не јадам на секои 2 саати. Утре ќе купам купишта овошје и ќе се потрудам повеќе. Трета среќа Се чувствувам полесно сега, не јадам многу количински, пијам кафе без млеко, со малку шеќер Денес дури и благо јадев Да ви се пофалам, се мерев и ослабната сум 3кг (може и повеќе, последен пат се мерев пред неколку недели) Продолжувам понатаму. Нема откажување. Како што кажав, морам да заличам на човек. Сега у ПМС ако преживеам ( а и тие околу мене) добра е диетата Само храбро сите, не се откажувајте, еве и @LadyinBlack21 има супер искуство, уште повеќе ме мотивира за диетата.
Затоа што организмот ќе ти се навикне на режимот и како контра-ефект може да се случи да качуваш килограми наместо да симнуваш.