@LadyinBlack21 Па знам,јас и другите тука ги карам да не мешаат, ама ми се смееше сиренцето па си земав малку..сосема малку.. од машко што би рекле старите И значи 3 месеци излегување нема,штом и вино нема.ок...
@Chanell* Не се 3 месеци, 2 месеци и 20 дена На кафе, или лигави една чашка за викенд, да не западнеш у депресија па после ја крива.
@mimiiiii А после 2 месеци и 20 дена кога ќе почнам да го пијам пак, јо-јо ако има? Па -20кг коа ќе бидам нели треба да си прославам? Да не одам офф,и да не се декларирам ко пијаница, иако се немам мерено денес влегов во панталони кои никогаш не ми беа точни!Во колковите никако не влегуваа а прееска оп без проблем ги облеков. Леле ма УН, прекрасна една!!!
Мене не ми е јасно овошниот ден. Читав дека има доручек, ручек и вечера како и др денови, но разлика помеѓу оброци 2 часа. Е сега ако доручкувам во 9, ручек во 11, а вечера во 13:00?? Не сфаќам.
Ја овошје и јаткасти јадам до 3, после 2 пати салата значи 4 оброци. Мислам дека се однесува на 2 саати јадење до 20 часот. Значи повеќе оброци, ако грешам поправете ме?
Браво , секоја ти чест.... Можеш ли да ми кажеш колку количински јадеше? Бидејќи јас за ручек сум ептен гладна и тогаш најмногу ми се јаде.....
Сакам да ве прашам, јас ја почнав диетата но сакам да ја држам само месец дена за да ослабам 5-6 кг. Дали е тоа можно или повеќе дена треба да ја држам?
јас сакам да прашам купив мед за слабеење многу ми го испофалија но ме интересира дали можам да го користам додека сум на ун диетава, дали ке смета нешто?
Па на почетокот јадев да се нормално полна чинија искрено..ама без леб значи не ја јадев ни таа кришка леб Јади повеќе салата секако она заситува
Јас во 9ч пак си ја повторив вечерата, со парче двопек За на работа многу малку земав,и ми се јадешеее Ориз,кромид морков и кари, динстано, преееевкусно и пресимпатичен вкус од кари зачинот, пробајте во скробен задолжително
Може ама мислам дека треба да е со кисело млеко, не со павлака. Ако те најадува супер, дека не треба со месо или јајца. 11/90 Доручек: 2 круши Ручек: Пица со печурки и маслинки Вечера: Најверојатно пак брауни колач и ред чоколадо за готвење.