Смее ама само таратор и плус некоја салата иначе само таратор нема да те држи,имам јадено така пошто нели млечното се рачуна како протеин и не смееш да мешаш
@Jersey Girl Во скробен ден како оброк, ако те најадуваат.. @mimiiiii Цела пица??!! Е нее ќе се зезаме, на диета ли сме или на што Јас по 2-3 парчиња секогаш јадам,затоа прашувам да не сум грешка јас нешто Прееска јадев 4 кифлички дома, и после пола саат едно редче милка.. Па за вечера 2 кифлиња со нутела, и третата ја остаив, и после 10 мин и неа ја лапнав коа ми текна дека сум овошен утре Кога читам @LadyinBlack21 колку јадела, а колку јас јадам, срам ми е дури! @zeka До каде стигна ти?
@Chanell* Така си пишува така си јадам. Во ресторант еднаш јадев вегетаријана, ама тоа пола дека поголеми. Мене не ми се чини многу дека колачот не го ни дојадувам не сакам благо ни месо, кришката леб ја отфрлив ова ми е единствена шанса да се најдам ко човек. За нареден ќе правам макарони да не се думам колку треба. @LadyinBlack21 кажи пица колку јадеше. Иначе -2 добро е.
Ај да се јавам и јас. 3/90 доручекот пола банана некакп многу ми беше цела. Ручек чинија макарони со сос од печурки и кромид а вечера два река милка и ред црно чоколадо. Ама тоа милката бааги големки беа, два реда од милка 300гр Па сега и многу да е јас веќе ги лапнав
хахахаха , ја па благо колку избегнував ау хахах и све благо шо требаше беше диетално , пуста желба за манекенска става!
Зависи , некогаш цела , некогаш пола јадев , зависи колку гладна бев...и претежно дома си ја праев интегрална , а некад по брза постапка готово тесто купував
Диетава ја имам држено и порано но се откажав, сега пак ја почнав и упорна сум. Денес ми е четврт ден, овошен, и искрено овој ден ми е смрт. Се чувствувам омалаксано и немам енергија. Другите денови нормално се, ама овој потешко. Како се чувствувате вие на овој ден, како го поминувате?
И јас мислам дека цела пица многу е, јас вчера три парчиња само изедов иако навистина вкусна беше Денес јуначки помина прв овошен ден. Не ми беше воопшто тешко.
Леле ја бев излезена и печурки и поховани тиквички имаше на маса и јадев. Дааај бе луѓе како да го прескокнам овој јх ден, само во него јадам ко невидена Ем не гладна,ем стрвна. @LadyinBlack21 Да се јави на репорт, како го скротуваше апетитот? Со +100кг верувам си го имала, како се справуваше?
Леле луѓе и јас грешев, 3 чаши вино мавнав и индиски ореви. Нешто многу грешиме. Од утре ај, овошен ми е, ви ветувам ќе стојам на збор, луѓе сме грешиме.
Излегував надвор на пешачење по 1 час со шишенце вода и без денар у џеб (чисто за да неможам да влезам у продавница да си купам ) хахах е така