18/90 Доручек 2 јаболка Ручек Ориз со печурки и моркови Вечера пола од ручекот со салата Ако згрешам ќе се исповедам тука , иначе минус 3 килограми. Пресреќна сум.
Д: едно јаболко р: планирам манџа со компир и грашок да правам( 80-20) +зелка салата в: или пола од ручек, или компир салата + зелка @zeka каде се изгуби
Дома се пржи сланина и цела куќа мириса, јас си пијам водичка и си чекам ручек. Д:Една банана Р:Печен компир со сусам, малку лутеница, свежа салата и нутри лепче В:Компир и салата
8/90 овошен - до сега сум -2кг Си направив овошни бомбици за денов, да видиме какви ќе испаднат, уште се во фрижидер да се стврднат. Прашање: Дали може турлитава за скробен ден (секако без месо)?
Ajde zdravo i od mene. Denes 2/90 zasega dobro e. Sakam da prasam do koga najkasno moze da e vecerata? Poso sum so dve deca i kaj 19:30-20:00 gi kapime i gi spremame za spienje. Pa nekako ne mi odgovara kaj 8 da veceram, a iskreno i ne sum gladna poso rucam kaj 16-16:30 koga ke se vrati mazot mi od rabota.
Доручек-2 портокали Ручек- порција макарони и една мала тулумба Вечера- исто макарони само половина порција , е сеа сакам и нешто благо да каснам дали уште една тулумба или ред чоколадо зс готвење?Што да правам?
Гледај вечерата да ти биде 2-3 часа пред легнување но и да не е во 12 на полноќ Мене доручек ми е накај 11 ручек накај 3ипол 4 а вечера 9ипол најкасно. Можеби е грешка но така ми одговара
Па немам, јас видов други дека ги прават па си измислив и ја свој. Иначе испасирав банана, малку мелени ореви, искацкав суви сливи и брусница и потоа ги валкав во кокос. Добри се на вкус ама не ми се баш доволно тврди.
Предлог за да бидат потврди и убаво да се обликуваат сувата слива, брусниците и плус урми во блендер, од тоа ќе се направи смеса како лепак ги додаваш другите состојки и формираш бомбици! Супер
Денес ми е првиот овошен ден и нормално осеќам глад, али ќе издржам денес некако.Прашање ми е дали се препорачува фитнес во овој ден? Некако ми е страв од толку напор да не ми се слоши оти и порано ми се има така случено кога сум одела со само овошје како појадок и нормално гладна.
19/90 Јх Д:2 јаболки Р:Пити со праз, маслинки и печурки (ставив слика во ФИ) изедов 5 такви и малку лутеница В: Домашни сникерс и капучино
20/90. Зарем веќе 20ти ден дошол? До сега една банана и многу вода со лимон. На мени денес: киви,мандарини,кикиритки несолени и за вечера салата од цвекло,морков и марула и некое маслинче.