@m.i.g Ако се јајца пиеш супа, ако е сирење јогурт. Двете не. Јас грешев. Ручекот месо, и излегов во 5 и неможев од истото да јадам а бевме во кафана, и вечерав салата со парче печено сирење и едно јајце варено. Ах..
21 ден го утнав, старосватица бев на регистрација и 8 саати во кафана. Пиев и узо и вино. За јадење се држев стек со салата. Ама не вечерав и така, си простувам. пак ќе си продолжам. А не знам што се жалите јас имам симнато 3 кг за 22 дена и сум презадоволна ми се познава и на облека и супер се осеќам, сметам дека по 1кг неделно е најздраво слабеење. Почекајте бар 1 месец. Мене ми 22/90 на мени имам грашок. @m.i.g можеш омлет со печурки. @christinnn И јас сум гладна насабајле, ручај порано пример 12 - 1, и така се препорачува 4 саата разлика меѓу оброци за протеински и 3 саати за скробен и јх. Јас обично до 6 завршувам со јадење.
Школото ме кочи, прва смена сум.Доручкувам кај 9 часот, а до 1 и пол кога ми е време за ручек сум преегладнета. Вечерата ми е кај 7/ 8 часот после фитнес.Како и да е пробувам да го игнорирам гладот, мора да се слабее. Денес на мени: 2 јаболка и неколку зрна печена пченка, не можев да одолеам. Ручек посни макарони со кечап. Вечера 1 палачинка со мармалад и виталиа чоколадце.
Ооо па ти мала си била, јас сметам дека слободно можеш да си воведеш ужина на пример јаткасти плодови ем ќе си сита и ќе имаш енергија за часовите и не дебелеаат, не мора да се држиш ко слепец за стап со диетава ипак си во развој, повише трошиш така да слободно додај си ужина.
Дајте некој предлог за јх за ручек,нема да бидам дома, туку ќе одиме во ресторан. Не знам што да порачам
Вегетарјанска пица без кашкавал Фурнаринки + салата ако во ресторанот има пита со праз,кромид,спанаќ можеш и тоа
од утре планирам да ја почнувам диетата ама дека сум на школо втора смена незнам како да прам за ручек и вечера дали да ручам пред да одам па да вечерам од ко ќе се вратам ама од 1 до 7 меѓувреме ќе ми се јади па дали ке можи да каснувам витанови или други диетални чоколатца?
@Мис Стоун Никакви чоколади, подобро е да си носиш бадеми или кикиритки несолени да ја скротиш гладта. Јас скробен и пак мала утка. Доручек неколку зрна суво грозје, и накај 12 мала корка со ајвар, ама дека беше топол лебот и ме фати стрв ептенски Ручек и вечера ориз со зеленчук со салата
Женски, ве дружам и јас Уствари јас сум си и онака вечито на ун Денес ќофтиња и мнооогу салата Појадок банана не карајте ме, смејт
Конечно се појави, како што нема шанси да те таггне човек, не може ни да те праша нешто.. А зошто бананата не смее ли? Јас многу често јадам за појадок банана..
Па по диетава е нели две овошки во пар за појадок а банана во овошен само. Ама јас си кркам банани насабајле, дури и кашички си правам од повеќе овошја и тоа онака убо количински да се накркам и ефект има Тука сум нон стоп јас, лепо друштво си имам ќе се бодриме и советуваме ајде со лесно
Јас никогаш не јадам овојше во пар,неможам да изедам 2 јаболки или 2 портокала наеднаш. Па за тоа најчесто си цедам портокал или лимон или цитрон,што имам дома.
zenski kolku parcinja leb moze dnevno da se jadat? ( integralen, rzen)? ja pocnav i jas dietava imam dosta za simnuvanje da se vratam sakam na kilazata od pred poroduvanje, otkako se porodiv kaciv 15 i poveke kila
a zdenki, kaskaval, suvomesnato, pavlaka toa nisto ne e dozvoleno taka? samo sirenje i urda so jogurt.
Зденка, кашкавал, сирење, павлака, кисело млеко, јогурт во протеински Сувомеснато исто Мешање на млечни и месни не Едното само