@mimiiiii Баш дека работен и јас ќе го држам, вода и кафе од сабајле, па ќе отспијам малку па уште малку вода и чај, и рано на спиење, и нема глад да се осети
Јас до 1 сум жива гладна, сите јадат кај мене у канцеларија. Овој мојот ме убедува да сме јаделе пастрамајлија тој ден ќе се шокирал организмот и побрзо ќе сме слабееле. Ќе видам до понеделник ќе пробам ама не ветувам мислам дека тешко, јас во 5 се прибирам може ќе изедам некој по пат.
Ако не сте сигурни дека неможете да издржите воден не почнувајте ич.Може да се случи цела ден да издржите и вечерта да се изнајадете се. Според мене подобро два овошни,ма да и тоа нема потреба продолжување со протеински најдобро. Јас ич не се нафаќам на воден самата помисла дека ништо не треба да јадам ме тера да згрешам
@Viktorijaaa5 Да јас, зошто? Да, растителен кашкавал се јадело порано во диетава во секој јх ден, секоја пица е правена со него, јас не сум го пробала, само прашав дали се користи. Гледам одамна пишуваш во темава па ете разлистај ги мислењата од 2012/13. Мајонез посен јадев да, и заради тоа не смеев да кажам дека имам мотивација за воден ден?
Те мешам со друга членка затоа прашувам Ти ако си мотивирана да издржиш не треба ништо да ти влијае,јас не кажав ништо лошо Нека помине водниот ден па ќе кажеш како си поминала. Јас со години сум на ун и колку што знам не се користи растителен кашкавал во јх ден.
@Viktorijaaa5 Можеби, јас и ги читав постовите на Анабела и видов пиците со таков кашкавал ги јаде а ослабела преку 40 кг со диетава. Мене ко гума ми е тој кашкавал и не го обожавам ич ама знам посни слави кога има го служат него и затоа сум прашала *И јас со години сум на Ун, хаха еднаш воден пробав издржав до 7 и после се најадов Овој нема да е таков
Дека и јас сум издржала цела ден па вечерта сум јадела затоа и не пробувам да држам, ќе згрешам и ќе ми е мака. Мали отстапки се прават секако. Правило е да не се користи тоа што не го пишува и да се тера по ред ама ете и со грешки се има резултати.
@Angella13 Без кашкавал.Можеш маслинки да додадеш. Јас се прејадов уфф Пола од ручекот и за вечера си јадев и 3 ресани
Женски смеам утре за протеинскиот ден да јадам пржени јајца со печурки? Ми направивте форес за омлет тука Исто со тоа планирам 1 парче црн леб, супа без резанки а може и зелка салата.За вечера истото само без леб, супа и салата.