@Kitten Да да, баш за УН. Ти пишува кој ден што јадеш, брои денови, си ставаш резултати .. Одлична е.
Спојлер: Апликација @Troi Врати го датумот во тел на денот кога си ја почнала диетата, и после пак смени си ја. Ќе си брои точно
Женски практикувате некаква физичка активност за време на диетата? Јас одам на фитнес скоро секој ден, е од другиот месец ќе паузирам ради смената на школо па се плашам.Ќе има резултати?
Пуканките јас ги јадам ретко но кога јадам тоа е како оброк т.е вечера во скробен. Некои велат во јх некои во скробен како и да е не е којзнае што и којзнае каква голема грешка. Денеска скробен со оглед на тоа што вечер ќе згрешамнза ручек салата ќе јадам. Утре продолжувам со јх
30/90 Скробен Доручек 2 јаболка Ручек ориз со мешана салата Вечера рижото ваљда, уште сеа да ви кажам дека ќе пијам вино. А иначе вчера до касно седев, па вечерта шлапнав 1 мало кесе пуканки, тоа е, се засилив дека сум ослабела 5 кила.
15/90 јх ден Доручек- две јаболка Ручек-макарони Вечера- две парчиња црн леб со мармалад и парче чоколаден кекс
Devojki aj nekoj recept za proteinski den,ne sum mnogu po meseto pa pocesto riba si jadev ama sega nesto sakaam da eksperimentiram smeam li meleno meso so tikvici kako musaka da go napravam?
@karolinamilenkov И кај мене се регулира, некаде после 7 ден. Јас денес имав cheat day Протеински и вчера и денес , со тоа што денес му запнав на кесето смоки, малку ама доволно да ме јаде совеста, и пиев вино.. малку повеќе Од утре реков дека нема грешки, 2 месец го почнувам.