Утре ми е скробен ден и си планирам ручек и вечера леќа со салата. Е сеа ќе излегуваме вечерта и дајте ми предлог што можам да си порачам а да не утнам? Мислев на шопска салата без сирење ама отворена сум и за други предлози.
Mozes pecen kompir za rucek so salata,vecerta mozes pomfrit da si naracas za da bide isto...mozes da si dozvolis ednas mesecno i pomfrit ne e nisto strasno.Jas dva pati do sega imam jadeno i pak imam odlicni rezultati
Никако да мрднам под 73кг, многу се нервирам значи, незнам дали претерувам или стагнирам. По колку кг слабеете вие за еден месец?
јас првиот пат кога ја држев ослабев 8 кила за еден месец, а вториот пат 5 кила побавно ама со грешки и сега сум некаде 37-38 ден и стангирам оваа недела , водениот ден не го дрзев
33/90 Доручек 1 круша Ручек туна салата со кришка интегрален леб За вечера исто нема да е пола ипак туната не ми е многу калорична.
Абе нема ден во jх а да ми е мирна совеста....од наjомилен ден почнувам да го мразам хаха...од што ми е се убаво мора некоjа грешка да направам,и питава од ручек ми се смее а пусто благо па едваj чекам да го jадам.Наjтешка одлука у животов хахха.Ама и во циклус сум и мн ми се jаде вечерав сега благо два муса од стокомак во чашки што се и пак си штрбнав од питата....сега си ги перам гревовите 50 стомачни под казна хаххха...
Feminki denes mi e 15den ama nesto potesko za tie denovi samo 5 kg za kolku vreme ke simnam 10kg ke ve molam za sovet. A i sakav da prasam z a pukanki smeam li da jadam i koj den
Zavisi so kolkava kilaza startuvas kaj sekogo e razlicno...mozno e posle 30 i nekoj den naednas da izgubis nekolku kg mene toa mi se sluci...no seuste variram kilo nagore kilo dve nadole koga kako.sepak nisto nemoze preku nok treba mnogu trpenie posle 90 dena sigg site ke imame rezz.a za pukankite imate napret postovi eden kup vo jh za vecera mesto blago
33/90 овошен 2 мали банани и три суви смокви, и неколу кикиритки воопшто немам апетит денес,и ова на сила беше
I mene skroben den denes. Planiram peceni kompiri so zelka salata i prilok brokula i morkov na parea. Leb ne jadam voopsto. A za vecera veceram samo salata. Dali smee ne smee ne znam ama mora da se oslabi. Vaka veke ne mozi.
34/90 Протеински Д:2 мандарини Р:Печено месо (мислам свинско и пилешко мешано е, јас само пилешко ќе јадам) со супа и салата.Со лебот се скарав,дури и со тонусот (привремено) В:Стек и салата
Скробен ден денеска, ручек печен компир и салата за вечера планирам варен компир и салата. Пмс период ме фати и правам по некоја грешка
Денес јх ден, а јас се прејадов ко да ќе нема утре.Слободно го пречкртувам овој ден од календарот. Утре продолжувам со овошниот.