Денес протеински ден. Д: 2 портокали Додека чекав ручек изедов едно две киви плус (грешка) Р: две помали свински крменадли печени во рерна, марула, кришка леб и пак грешка: јадев и од помфритот. Правам грешки, секојдневно, ама па сеа, жив човек сум В: ми остана од месото ама воопшто не бев гладна па ништо не јадев.:/ А сега веќе е касно така да ќе си пијам само едно чајче.
Скај немаш ти многу за намалување и да правиш грешки ќе имаш резултат,ама колку да се има ред е работата. Мислам дека во ред е да јадеш и разно овојше до ручек да имаш енергија,сепак си со мали деца
7/90 Јх.ден Д: 1 зелено големо јаболко и кафе без шеќер Р: малку брускети со оригано, маслинки и домати ( прашував дали смее, ама никој не ми одговори, па си јадев од нив. И така е уствари печено: двопек со вкус на маслинка што е неутрална намирница, оригано и домат, нели? По мое мислење би можело и брускети во јх ден за ручек В: 2 чајни колачиња и ред црно чоколадо
@Viktorijaaa5 Ај пошо си ми поупатена во диетава, кажи ми од онаа неутралната павлака дали можам во протеински ? Таа за пилешко во кари што се користи, јас сакам само павлака со печурки да направам,плус шопска да јадам утре. Да не ја утнам (пак) да си прашам
Калорична е,по правило не смее... Се случува да направам и јас пилешко во кари со неа ама многу ретко.
Па јас и онака многу малку калории внесувам, ќе си дозволам тогаш вакво задоволство утре, најмало пакување купив Се ми се пријаде,подобро да си легнувам
Ne be ja znam jas dietata, ne e do toa ama i porano ja imam drzeno i ne tolku strogo pa imam oslabeno, zato i sega taka si pram nesto kako rezhim na ishrana samo so probvam da se pridrzhvam do toa da jadam isto, i po redosled na denovite, ke vidime sega bas ke pisam dali ke ima rezultati, i ne ocekuvam za brzo da oslabam, no edno e sigurno duplo pomalku jadam od porano so sum jadela , Neli
Ii da piseme za denes D: 1 portokal isceden i pola limon(ova samo oti nemav vreme za smuti ) R: makaroni so domat, i salata V: izgleda i vecera pola porcija makaroni i samo eden red crno cokolado , salata Ps. Jas od toa sto imam citano vo grupata vidov deka i so nekoi greski se slabee, pa zato nejkam mng stroga vo dietata,i Ajde Sreken 8 mi Mart na site, i do drugiot manakenki da bideme
Абе се слабее и со грешки не дека не, тоа е како ќе си одлучиме ние самите. Ама има некои и строго што се придржаваат па имаат побрзо резултати. Јас не сум до тие безгрешните,се случува да згрешам намерно,зависи најчесто од стрв. Денеска овошен ден. Цеден сок од портокали и лимон пиев и малку кикирики,јаболка и до вечер салата ќе се јаде
52/90 Ден 7 од Турбо УН Д:1 портокал Р:Печурки со хопла (неутрална павлака), шопска салата 1 парче тонус леб и 1 чаша баланс јогурт В: Пола од ручекот уште во 4 "вечерав" ќе приумрам до вечер и btw 71 кг . не сум била толку од средно школо коа бев
Дечки многу ми е криво, за вечера јадев многу благо како да ќе нема утре. Сите денови добро си терам ама кога ќе дојде јх ден за благо не можам уште да си ставам ред со количината која ја јадам
@christinnn Во јх мислам дека е палента @smiley16 Е ако де овошен ти следува, ќе се "прочистиш" не очајувај одма
Девојки да се пофалам денес празнично си се дотерав во фустанче 36 ка број, истото фустанче пред да започнам со диетата не можев да го закопчам.
Синоќа наместо шопска,тост си купив од денес повеќе ќе јадам за ручек, да ме држи до покасно ептен се зафркнав вчера што јадев така рано Денес 53/90. 8 Турбо Д:1 банана Р:Ориз со зеленчук. - омиленото салата и тонус лепче В:Исто како ручекот
пред три недели ја почнав и симнав три кила и сега стојам во место,вагана не се поместува и така се нервирам.