60/90 Ааа уште само 30 дена, не ми се верува до кај стигнав Д:Две мандарини Р:Полнети пиперки со ориз и печурки, тонус леб и зелка салата В:Исто од ручекот ќе биде Едвај чекам да ручам!!!
Нема гајле, на секој му се случуваат грешки. Јас друшки сеуште стојам само на минус 2кг, и од денес фаќам сторго- најстрого што можам! Нема веќе забушавање. Заднава недела ептен се опуштив, највеќе заради обрски и трчање, па немам време да мислам правилно на оброците
@Kitten Ќе се "слизнеш" наеднаш,ќе видиш Пиј многу вода и чај незасладен,белиот леб исфрли го и мора да има резултати. И практикувај супа/јогурт во протеински,стварно помага иако јас воопшто не верував во нив
Женски имам проблеми со црниот леб, многу брзо ми фаќа муфла и морам да го фрлам а нешто што најмногу мразам е леб да се фрла.Причината е што само јас јадам од него, и по 1 или 2 парчиња во ден. И повеќе време ми треба да го изедам и се расипува.Денес пример пола црн леб фрлив, ексик.Чаре?
Исто и кај мене,јадам леб само на протеински и некогаш на скробен.Купен леб брзо фаќа мувла.Можеш да го замрзниш мислам дека така е најдобро. Јас почнав домашно да си правам и го замрзнувам.
Фала ти. Ќе те послушам за супата и јогуртот, а редовно ги прескокнувам бидејќи сум најадена. Бел леб немам каснато од почетокот на диетата. И морам да се натерам повеќе вода да пијам, тоа ептен ми е проблем
Почнав јас вчера. Протеински ден Д. Една банана Р. Кајгана со млад кромид, салата од морков, цвекло и спанаќ и парче двопек. И бистра супа една чаша. В. Си оставив малку од кајганата и салата. Денес скробен Д. Две мандарини Р. Печени компири со зачини и сусам, салата од спанаќ, морков и млад кромид. (Можи и едно парче двопек, а можи и не зависи како ке ми се јаде) В. Од компирите и салата. Добро е вака?
@Kitten Исцеди си малку лимон во водата, ќе се залажуваш со мирисот и ќе пиеш повеќе. Јас на почетокот по 2 чаши пиев сега по 3-4литри
Може до 10 дена да стои отворен овој леб. А 1 месец може во замрзнувач. Ама 5-6 дена во фрижидер нема да ти фати мувла. Пола го стави во фрижидер пола во замрзнувач.
Вежбав но прекинав. Првите две недели по почетокот на диетата немав енергија, како утепана бев...со сила се влечкав до теретана. Но да нагласам дека имам и турбо работна недела: носам дете во градинка, одам на работа, зимам дете од градинка... Почнав тахикардии да имам, и решив да направам пауза еден месец. На крај на март пак ќе почнам, но на пилатес, па ќе видиме како ќе издржам.
@Sigl Пред 10 дена кога се мерев бев -7кг, сега не знам, ќе се мерам за две недели ( ако издржам до тогаш да не застанам на вага )
Dali e problem ako na zelenchucite vo ovosen den koi se za vecera stavime malku sol? Vsusnost dali e ok vo ovoshen den da se jadat svezi zelenchuci?