Хехе супер . Ах и јас викам сега нема да се мерам едно 2 недели ама секое утро кога и да станам и се качувам на вагата .
Земете си Тонус леб, за 60денари јадам 2 недели од него Една,максимум две кришки,и прејаден си.И да сакаш повеќе неможеш да јадеш. Јас се вратив во нормала добро е, њама грешење Вчера полнетите пиперки сон беа, вкусот беше незаборавен пошо му ставив 1лажиче оригано нема шанси со месо некогаш пак да ги јадам, да ги пробате и вие вака! За денес: 61/90 Јх Д:1 банана Р:Проја со спанаќ , ама не е посна туку со јајца, да не не треба да ја јадам?? В:Палачинка и малку милка
Девоjки песто сос во макароните? Не сум го користела до сега па мислев малку за промена... :/ Денес скробен:доручек гумбир со лимон пиjам и не осекам глад ручек варен компир со кромид,вечера малку помфрит.
Не уште не ја завршив хаха ќе го дотерам месецов. Некако ми се заубави . На вага се немам качено, ќе почекам уште 10 дена.
Денес јх ден. Д. Две киви Р. Пица со домашен доматен сос, печурки, маслинки и сусам. В. Две палачинки и две коцки црно чоколадо. Утре ќе видиме како ќе биде.
Од утре ви се приклучувам и јас.. Ја имам држано диетата претходно секогаш строго и многу ми е ефикасна само секогаш ка прекинувам околу 20тиот ден. Овој пат планирам околу 45дена затоа што сум околу 64кг. Имам само едно прашање дали може да се јади суво овошје и нутс секој ден или само 4тиот?
Синоќа јадев бурек. Тесто е нели ај јх, ама у 12 на полноќ не се важи Кога ќе си кажам,лакше ми је На вага уште немам застанато, ама од XL на М се симнав. Обемски многу сум слизнала, другарка ми ме испофали дека апла се приметува. Ама ако не сум се здебелила за 60 дена, нема за толку ни да ослабнам скроз, е така си реков. Од понеделник со точак и вежби почнувам, стомакот и струкот се смалени ама нозете стојат исти. И да не бидам офф: 62/90 Овошен Д:1 банана Р:1 банана В: Салата од зелка и марула
мене ми се случувало да ја испијам 1час после ручекот,затоа што сум била најадена и не сум можела да ја испијам.
D. Dve jabolka. R. Banana, mandarina, lesnici, susena sliva i kajsija. V. Nekolku lesnici I kiva. Tezok ovoj vitaminskiov den. Gladna sum
А зошто не јадеш повеќе количински, немаш ограничување освен за доручекот кој е стандарден една банана или две други овошки. Јас сум најнајадена на витамински затоа што може да се јаде на 2 часа. На пример денес исто и мене ми беше витамински, еве што јадев: Доручек- банана -3 суви сливи, 3 суви кајсии и рака ореви. -Овошна салата: банана, јаболка, пола праска, малини и грозје од компот, малце сува брусница, посипани со цејлонски цимет и мелени непечени бадеми. Вечера- салата: кинеска зелка, пола авокадо, патлиџан, печено цвекло, и одстапка правам со зејтин и оцет бидејќи не ми е вкусно без нив, и малку топинг (сенф).
Епа не знаев дека можам толку До душа за ручек и не ми се јадеше баш, ама после огладнев наеднаш. Сакав салата ама баш заради тоа не јадов, си реков нема да ми е вкусна ич. Ај ќе знам за нареден пат.
Proteinski den D. Edna banana R. Dve kopancinja, domat, parce integralen leb i salata od zelka i cveklo. Na kraj casa bistra supa. V. Edno kopance i salata.
Денеска јх д:/ р:јуфки со томатело в:парче торта и некоја коцка наполитанка Црно скоро секогеш го заборавам и во протеински ден супа не пијам никогаш Да си кажам
Еве некоја идеа за ун- храна. Протеински ден Спојлер Скробен Спојлер И јх Спојлер За вечер обавезно парче торта. Денес во јх се пренервирав правев некои мафини со маслинки , печурки и краставица . Но не ги погодив. Па за утеха со тоа што остана си направив мини пица . И јас ретко пијам супа, но пијам многу многу вода.