Спамирам малку, но имам прашање. Јаглехидративе секој 4 ден ми ја активираа кандидата пак, мака мачам со неа. Смеам ли да ги исклучам скроз?? Не ми пријаат воопшто И мислам од нив ќе се здебелам уше толку. Денес ќе припаднев мислам, душава за благо ми изгоре и си купив чоколадо. И пак проблем. Уствари, сакам да ве прашам дали ќе го има истиот ефект ако ги тргнам јаглехидрате од исхраната ? протеински скробен овошен да имам до крајот. Или да ја прекинам па друго чаре да барам? Не сум паметна што да праам,ич
Хаха исто супа никогаш не пиjам а искрено и несакам некако вегета мн има мрсно ми е и нездраво нз сепак мое мислене е тоа чоколадо црно заборавам освен кога несакам да jадам благо па издржувам само со тоа Денес овошен еве издржав банана па овошна салата си нарачав и една грешка 5-6 компирчина на другарка ми и украдов хаха ама не се оптеретувам мн тоа е здравjе
Epa, jas ja prekinav dietata, i ne deka ne e dobra dobra e, no mislam deka poubo da se navikneme na idejata "zdrava ishrana"...se sto e stetno da se jade , da ne se jade poveke nikogash i toa e toa.... Inaku jas za 4 dena oslabiv 1 kilo, iako nautro pravev smuti i jadev orevcinja preku denot 8 dena ja drzev dietata Pozitivnoto od toa sto ja pocnav e sto sega voopsto ne mi se jade blago, nitu pak leb jas si prodolzvam so zdrav nacin na ishrana..pozdrav
Девојки јас повторно ви се придружувам. Од здравствени причини беше потребно да ја прекинам диетата и да пијам многу јаки лекарства, но сега се враќам пак од почеток. # 1 - Протеински Појадок: Еден ипол портокал Ручек: 2 парчиња стек, една кришка леб и марула Вечера: Едно парче стек во малку сос мед-сенф-кари и домат салата
Мислев само супа со фиде и зеленчук да си напраам место макарони пример,пошо нели посен е ручекот во jх? Фидето е како макарони затоа мислев и тоа е тестенина али добро :/
Денес јх: Д:1 банана Р:Макарони со кечап,сенф,маслинки и малку посен мајонез, и 1 ред чоколадо В:Сутлијааааш Вчера и завчера чист промашај бев, 2 протеински ми беа и едвај чекам утре овошен да имам
Е денеска пак се изнаjадов ахаха нз зашто само у jх имам толку апетит од сабаjле мн рано станав и неможев да се воздржам симит за прв пат и цел го изедов накаj 10 и сеа пола геврече со аjвар малку а вечер од благото неможам да се откажам уште 19 дена до краj имам ама ке терам цел април и маj здравjе
66/90 Овошен Банана,киви,малини и бадеми ама пак купив солени , другите не ми се ич убави. 2 недели на иста килажа сум.......... Трпение ....
Вчера ми беше прв воден ден,, го издржав без грешка и - 8кг. Почнав со 92.5кг. сега сум 84.4кг. Презадоволна сум со оглед на тоа што поголемиот дел од времето откако ја почнав бев болна и на антибиотици, често си правев и грешки некои помали некои огромни, не бев нешто посебно физички активна, скоро па ич... И во обем сум намалена, најмногу во градите цели 10цм.
Овошниот ден ми е измачување, многу ми е тежок и се осеќам многу, многу гладно цел ден.Се залажував дека можам да згаснам глад ако си каснувам на секој час/два ама џабе.Се знае што е јадење што ќе те засити.И така, денес цел ден гладна бев па и дека неспана оти учев до доцна, некако меех ми беше цел ден, ем гладна ем омалаксана.Единствено добро е што не направив грешка, иако милион пати паднав во искушение да го испразнам фрижидерот чесно поштено.Кога се осеќаам гладна почесто правам грешки, ама денес да се пофалам немаше нешто такво. Утре протеински, едвај чекам. Најверојатно доручек нема да имам бидејки планирам да си поспијам до покасно, или па ако имам, тоа ќе биде малку конзервиран ананас.За ручек пилешко месо со салата, црн леб и супа, вечера само салата и месо. Едвај чекам да се најадам ко човек.
Веќе долго време се токмам да ја пробам... ама не знам и јас дали би можела да издржам само на овошје цел деееен. Ама ајде ќе ме мотивирате со вашите резултати од диетава