Баш за ова зборував некој пост позади тебе. Врати се на стр. 852 и прочитај. Јас би те советувала само да внимаваш на храната и вежбај.
Fala Kitten Gi procitav, drzi mesto pishanoto. Ke se obidam da se pridrzuvam do ovoj nacin na ishrana vo narednite 2-3 nedeli i ke vidam. Mora nekako da se vratam na stariot konfekciski broj. Pokaciv 6 kgr za 5 meseci... Do sega izgubiv samo 2 kgr
Хммм се знаеме ? Не бев типично дебела, само на некои места бев цуци имам широки колкови па бев крупна имав бутче , газе, гради , салце околу грб и тн .тн И сеуште имам малку. Да имав 92 а сега 69/70 тука така сум. Висока сум 173 па уште 5-6 кила би сакала да ослабам.
vcera mi bese proteinski den. za pojadok jadev 1 banana. za rucek jadev 3 vareni jajca so salata.. posle bev na edna prezentacija i ni dadoa torta. Mi bese nezgodno da ne go ni probam parceto pa jadev malku. Sega custvuvam vina i si mislam deka zaludno bev vcera na proteinski. kako da ne se broi toj den.
Денес ми е 27 ден од диетава, а само 3 кг сум ослабната... Секако сакав само 6 кг да симнам, но сепак нели е малце кг за еден месец? Имам правено многу минимални грешки,а се случувало и за вечера само салатата да ја јадам бидејќи не сум била гладна .... кога ја држев диетава во средно после 10-11 ден слабеев по 4 кг, а сега сум многу разочарана
Девоjки 80 дена на ун - 13 кг.и мислам дека не ми делува веке.од денес jа прекинувам,си терам сега моj начин на исхрана доручкував кисело млеко со краставица и варено jаjце и така планирам без леб да се хранам пошо реално се навикнав 80 дена бев без леб ручек тоа шо иам дома дали риба,месо или некоja чорба со мн салата без леб и вечера никако освен салата или белки само со салата или дистан стек ако ептен ми се jаде.реално доручекот ми е мн битен и вака ке издржам повеке мислам плус секоj дневно сум физички активна па ке видиме вака како ке иам резултати ке ве известам
Што правите во случај кога сте болни (грип, вирус) и ништо не ви се јаде? Вчера овошен супер поминав, минимално беше. денес протеински не знам што да правам...
19 ден -1 кг..... незнам што е проблемот, без никакви грешки сум.... незнам дали е тоа заради што имам хипотироида....или .... а можеби па кај секој различно делува.... незнам, ај некоја поискусна нека каже..
јас се тешам дека можеби вториот месец нагло ќе почнам со симнување на килажата битно....симнувам....тешко, ама симнувам (не качувам)
Е со тоа се тешам и јас,може не симнувам ама и не качувам Не се осеќам како на диета туку како некој начин на исхрана ми е ун,се навикнав терам со по некоја минимална грешка. Тоа што седам до касно и ми се јаде навечер ми е проблем Денеска протеински д:банана р:печен копан со салата в:највероватно шопска
Ни бројам ни се мерам да ти кажам,со вага не се замарам.Се гледам во огледало и обем. 2ри месец терам сигурно кг одприлика по мое 6-7кг сигурно, се водам по панталони и кошули повеќе
73/90 Јх д:2 банани (прегладната бев!) р:макарони со:кечап,печурки,маслинки и оригано, 1 саат покасно 3 коцки темно чоколадо в:палачинка или сладолед ќе биде